Γάζα: Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική από τη νεκρή μητέρα του

Must Read

Γεννήθηκε ορφανό, καθώς γνώρισε «με το καλημέρα» την φρίκη του πολέμου, αλλά το κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή σε νοσοκομείο της Ράφα με καισαρική τομή, καθώς η μητέρα του τραυματίστηκε θανάσιμα σε βομβαρδισμό των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας, τελικά άντεξε μόλις μερικές ημέρες.

Η άτυχη κοπέλα ήταν 7,5 μηνών έγκυος και κοιμόταν μαζί με τον σύζυγό της και την τρίχρονη κόρη τους, όταν το σπίτι τους χτυπήθηκε από τα ισραηλινά μαχητικά, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου. Ο σύζυγος και η κόρη της σκοτώθηκαν ακαριαία, με την ίδια να εντοπίζεται από τα σωστικά συνεργεία ετοιμοθάνατη, με το αγέννητο μωρό της, όμως, να είναι ακόμη ζωντανό στη μήτρα της.

Αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν κατεπειγόντως καισαρική τομή, για να φέρουν στον κόσμο το παιδί της, με την ίδια να υποκύπτει στα τραύματά της. Αν και ζύγιζε μόλις 1,4 κιλά και παρουσίαζε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια εξαιτίας της πρόωρης γέννησής της, η μικρή είχε κερδίσει την πρώτη μάχη. Δυστυχώς, άντεξε μόνο μερικές ημέρες, καθώς σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This