Ολυμπιακοί Aγώνες Παρισιού: Ανησυχία για την μάστιγα των βιασμών

Το 77% των βιασμών στο Παρίσι διαπράττονται από μετανάστες!

Must Read

Οι Γάλλοι φοβούνται για την ασφάλεια των γυναικών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων επειδή η πλειοψηφία των βιασμών διαπράττεται από μετανάστες σε τουριστικές περιοχές.

Σύμφωνα μάλιστα με στοιχεία το 77% των βιασμών στο Παρίσι διαπράττονται από μετανάστες!

Τα νέα δεδομένα εγκληματικότητας στο Παρίσι αμφισβητούν την ικανότητα των αρχών να κρατούν τις γυναίκες ασφαλείς κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το 77% των υποθέσεων βιασμού στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, που εξιχνιάστηκαν το 2023 διαπράχθηκαν από δράστες που δεν κατέχουν γαλλικά διαβατήρια, με τα περισσότερα σεξουαλικά εγκλήματα να συμβαίνουν μέσα και γύρω από τουριστικές περιοχές όπως το Champs de Mars, που σύντομα θα γεμίσει με θεατές.

Εκτός από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εγκληματιών δεν ήταν Γάλλοι, οι περισσότεροι ήταν τοξικομανείς, άστεγοι και άνεργοι.

Ο Grégory Jauron, γενικός γραμματέας του συνδικάτου της γαλλικής αστυνομίας, εξέφρασε τη λύπη του για τα ευρήματα της έκθεσης: «Αυτός είναι ακόμα ένας βιασμός κάθε τρεις μέρες στο Παρίσι. Αυτό πραγματικά εγείρει ερωτήματα. Δεδομένου ότι ο δείκτης είναι σταθερός από το 2018, τότε γενικά βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν μπορούμε να σβήσουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This