«Φιάσκο» γάμος στο Μεξικό – Δηλητηριάστηκαν 80 καλεσμένοι!

Τα πιάτα που σερβιρίστηκαν και προκάλεσαν το πρόβλημα

Must Read

Για πολύ καιρό θα θυμούνται τον γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο στην πόλη Κουερναβάκα του Μεξικό 80 από τους καλεσμένου καθώς κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Ο λόγος ήταν ότι τα πιάτα που έφαγαν στην δεξίωση που ακολούθησε το μυστήριο δεν ήταν και τα πιο καλά με αποτέλεσμα να πάθουν δηλητηρίαση!

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια καλεσμένη που έφτασε αργότερα στην δεξίωση είπε ότι τα πρώτα πιάτα σερβιρίστηκαν περίπου στις 6 το απόγευμα και δύο ώρες αργότερα κάποιοι παρευρισκόμενοι ένιωσαν αδιαθεσία. Η ίδια, όπως είπε, δεν έδωσε σημασία και ζήτησε να της φέρουν το γεύμα.

Η γυναίκα είπε πως κατανάλωσε ως ορεκτικό ένα πιάτο με άγρια μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί, ενώ η δεύτερη επιλογή ήταν καρπάτσιο παντζαριού με μάνγκο. Το κυρίως πιάτο ήταν στήθος κοτόπουλου με σπανάκι, πουρέ γλυκοπατάτας και σπαράγγια για τις γυναίκες και μοσχάρι με σάλτσα ουίσκι για τους άντρες. Το επιδόρπιο είχε επιλογή ανάμεσα σε γλυκό με μήλο και παγωτό, καθώς και τσίζκεϊκ με καρύδια.

Η γυναίκα υπέστη βακτηριακή λοίμωξη και δήλωσε πως δεν της άφησε καλή αίσθηση το πιάτο με τα μανιτάρια.

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον χώρο της δεξίωσης να κατακλύζεται από ασθενοφόρα ενώ οι υπάλληλοι του χώρου δεξίωσης παρέχουν τις πρώτες βοήθειες σε καλεσμένους οι οποίοι ένιωσαν μεταξύ άλλων, ναυτία, διάρροια και έντονο στομαχόπονο.

Ευτυχώς, όπως και η καλεσμένη που μίλησε, οι περισσότεροι καλεσμένοι πήραν εξιτήριο μετά από 4-5 ώρες αφού είχαν λάβει τα κατάλληλα φάρμακα.

Δείτε το βίντεο:

(κεντρική φωτογραφία: Daily Mail)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This