Αυτό είναι το πρώτο διάταγμα της νέας θητείας του Πούτιν

Εστιάζει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη

Must Read

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ορκίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης και πάλι Πρόεδρος της Ρωσίας (για πέμπτη θητεία), σε μια λαμπρή τελετή στο Κρεμλίνο και μεταξύ άλλων, υποσχέθηκε ότι «θα θέσει τα συμφέροντα και την ασφάλεια του ρωσικού λαού πάνω από όλα».

Υπέγραψε μάλιστα και το πρώτο διάταγμα της νέας του θητείας «Σχετικά με τους εθνικούς αναπτυξιακούς στόχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την περίοδο έως το 2030 και για το μέλλον έως το 2036», όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο:

«Προκειμένου να διασφαλιστεί η βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ενίσχυση της κρατικής, πολιτιστικής, αξίας και οικονομικής κυριαρχίας, η αύξηση του πληθυσμού της χώρας και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, με βάση τις παραδοσιακές ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες και τις αρχές του πατριωτισμού, της ανθρώπινης προτεραιότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ευκαιριών ισότητας, της διασφάλισης της κρατικής ασφάλειας και της δημόσιας ασφάλειας, του ανοίγματος προς τον έξω κόσμο, της οικονομικής ανάπτυξης βασισμένης στον θεμιτό ανταγωνισμό, της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας…»

Το έγγραφο του διατάγματος ορίζει τους ακόλουθους εθνικούς αναπτυξιακούς στόχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

  • Διατήρηση του πληθυσμού, ενίσχυση της υγείας και βελτίωση της ευημερίας των ανθρώπων, υποστήριξη των οικογενειών
  • Αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε ατόμου, ανάπτυξη των ταλέντων του, εκπαίδευση ενός πατριωτικού και κοινωνικά υπεύθυνου ατόμου
  • Άνετο και ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης
  • Περιβαλλοντική ευημερία
  • Βιώσιμη και δυναμική οικονομία
  • Τεχνολογική ηγεσία
  • Ψηφιακός μετασχηματισμός της κρατικής και δημοτικής κυβέρνησης, της οικονομίας και της κοινωνικής σφαίρας
putin

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ολόψυχα σου ευχόμαστε Βλαδίμηρε Πούτιν να σε προστατεύει η Θεία Πρόνοια που αγωνίζεσαι και αναπτύσσεις την χώρα σου ως αληθινός ΗΓΕΤΗΣ και παράλληλα είσαι η ελπίδα των προδομένων λαών, αφού σίγουρα θα νικήσεις ολοκληρωτικά τα δίποδα σάπια εγκληματικά τέρατα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που λυμαίνονται μεγάλο μέρος του πλανήτη απάνθρωπα. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού σε εμπιστεύεται, σε εκτιμάει και σε στηρίζει, ενώ οι υποτελείς ανθέλληνες πολιτικάντηδες έχουν παραδοθεί ξεδιάντροπα στις τακτικές παρακμής της καταρρέουσας Δύσης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This