Ομαδικός βιασμός 14χρονης από 10 ανήλικους, μεταξύ των οποίων και 11χρονος!

Κατήφορος...

Must Read

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση ότι οι Αρχές του Βελγίου ερευνούν τον ομαδικό βιασμό μιας 14χρονης στο Κόρτρεϊκ, στην επαρχία της Δυτικής Φλάνδρας. Οι φερόμενοι ως δράστες είναι όλοι ανήλικοι, ηλικίας από 11 έως 16 ετών!

Το 14χρονο κορίτσι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μέσα τις γιορτές του καθολικού Πάσχα. Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, φέρεται να παρασύρθηκε σε θάμνους, σε μια δασώδη περιοχή, από το αγόρι της.

Εκεί, κακοποιήθηκε από αρκετούς φίλους του, με ορισμένες πηγές να αναφέρουν ότι κρατήθηκε εκεί για δύο ημέρες. Μάλιστα, οι Βέλγοι γράφουν ότι οι συλληφθέντες βιντεοσκόπησαν την επίθεση και δημοσίευσαν κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Έχουν συλληφθεί περίπου δέκα άτομα ως ύποπτοι, όλοι ανήλικοι, εκ των οποίων ο μικρότερος είναι 11 ετών.

Το βελγικό δίκτυο Nieuwsblad, μετέδωσε ότι οι ύποπτοι «πιστεύεται ότι ήταν νέοι μεταναστευτικής καταγωγής» και πρόσθεσε ότι έξι από τους υπόπτους είχαν τοποθετηθεί σε κλειστό ίδρυμα, ενώ οι άλλοι τέσσερις τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

«Επειδή οι δράστες είναι τόσο νέοι, δεν δίνουμε πολλές πληροφορίες για την ταυτότητά τους», δήλωσε ο Tom Janssens από την Εισαγγελία. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι όλοι οι ύποπτοι έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί.

Οι ανήλικοι έχουν τεθεί υπό την επίβλεψη δικαστή ανηλίκων, ο οποίος έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τους, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησής τους σε κοινοτικά ιδρύματα.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», είπε ο Janssens στη Het Nieuwsblad και πρόσθεσε ότι στόχος των Αρχών είναι να ανακαλύψουν εάν όλοι οι ύποπτοι φταίνε το ίδιο και αν συμμετείχαν στον βιασμό ή ήταν απλώς παρόντες.

Η έρευνα διεξήχθη υπό άκρα μυστικότητα από την εισαγγελία της Δυτικής Φλάνδρας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα τα μέλη της οικογένειας του θύματος ή άλλος, να μάθουν τις ταυτότητες των εμπλεκομένων.

Ωστόσο, το Nieuwsblad είπε ότι οι εισαγγελείς εντόπισαν «κατακριτέα συμπεριφορά» από την πλευρά των υπόπτων και «γεγονότα εκδίκησης», επικαλούμενο πηγές κοντά στην έρευνα που είπαν ότι οι φερόμενοι δράστες έδειξαν «παντελή έλλειψη αίσθησης κανόνων».

«Δεν το έχω βιώσει ποτέ αυτό στην καριέρα μου», φέρεται να είπε στην εφημερίδα ο δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This