Ισχυρότερη ασπίδα, η πίστη στον Χριστό

Must Read

Ο Χριστός, που τόσο πολύ πολεμά το σύστημα της παρακμής, το οποίο εξουσιάζει και τον τόπο μας και τις χώρες της Δύσης, είναι ο εγγυητής της σωτηρίας των ψυχών των ανθρώπων αλλά και της επιβίωσης των εθνικών πολιτισμών.

  • εφημερίδα «δημοκρατία»

Εκείνοι που Τον πολεμούν και μάχονται για την αποχριστιανοποίηση των λαών της Ευρώπης ταυτόχρονα είναι διαπρύσιοι κήρυκες της «ανάγκης» να εισρεύσουν στις πατρίδες μας εκατομμύρια λαθρομετανάστες ισλαμικού θρησκεύματος. Το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο, και το ανέφερε χθες σε άρθρο της η «δημοκρατία».

Στην «ατμομηχανή» της Ευρώπης, τη Γερμανία, είναι ολοένα περισσότεροι οι Γερμανοί μαθητές που «αλλαξοπιστούν για να μη νιώθουν παρείσακτοι στα ίδια τους τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς ο αριθμός των μουσουλμάνων μαθητών που φοιτούν στα γερμανικά σχολεία αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Οι χριστιανοί μαθητές αποτελούν συχνά μειοψηφία, ιδίως στις μεγάλες πόλεις».

Στο ίδιο κείμενο αναφέρονταν συγκλονιστικά στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας (KFN). Σύμφωνα με αυτά, «η πλειοψηφία των μουσουλμάνων μαθητών (67,8%) δηλώνει πως οι κανόνες του Κορανίου είναι πιο σημαντικοί από τους νόμους της Γερμανίας. Σχεδόν οι μισοί (45,8%) πιστεύουν ότι είναι ισλαμιστές και πως η θεοκρατία είναι η καλύτερη μορφή διακυβέρνησης. 

Η κατάσταση στην πάλαι ποτέ ισχυρή Γερμανία είναι ακόμα πιο ανησυχητική απ’ όσο μαρτυρούν οι αριθμοί, οι οποίοι δεν μπορούν να περιγράψουν τον ψυχικό αφοπλισμό των ενήλικων Γερμανών.  Σύμφωνα με αξιωματικό της κρατικής ασφάλειας, που μίλησε στον γερμανικό Τύπο, “η κατάσταση είναι ακόμα πιο δραματική στα γερμανικά σχολεία, κυρίως στις μεγάλες πόλεις, όπως είναι το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη, το Οφενμπαχ, το Ντούισμπουργκ και το Εσσεν, όπου το ποσοστό των μουσουλμάνων μαθητών ξεπερνά κατά πολύ το 80%”. Μάλιστα, ορισμένοι γονείς στις πόλεις αυτές απευθύνονται σε συμβουλευτικά κέντρα, επειδή τα παιδιά τους θέλουν να αλλάξουν θρησκεία για να μη βιώνουν την απόρριψη».

Είναι προφανές ότι δεν είναι λύση να εγκαταλείψουμε τον Χριστό για να μη μας… απορρίπτουν οι επήλυδες. Αν έχουμε φτάσει σε τέτοια κατάντια, δεν μας αξίζει τίποτε καλύτερο από υποδούλωση.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This