Την ποινική δίωξη του Φάουτσι για την πανδημία ζητάει ο Ίλον Μασκ

Η New York Post τον κυνηγά για τα ψέματά του σχετικά με την έρευνα για επικίνδυνους ιούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν

Must Read

Στις ΗΠΑ συνεχίζεται ο χορός των αποκαλύψεων για τον ρόλο που διαδραμάτισε στην πανδημία ο Άντονι Φάουτσι. Μάλιστα η New York Post τον κυνηγά για τα ψέματά του σχετικά με την έρευνα για επικίνδυνους ιούς στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.

Ο COVID-19, ο οποίος σκότωσε 1,1 εκατομμύρια Αμερικανούς και κατέστρεψε τις ζωές και τα μέσα διαβίωσης εκατομμυρίων ακόμη, είναι ένας ανθρωπογενής ιός που δραπέτευσε από ένα κινεζικό εργαστήριο που χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτός είναι ο λόγος που και ο Ίλον Μάσκ ζητάει την ποινική δίωξη του Φάουτσι!

Όπως μάλιστα αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα:

«Ακόμη και σήμερα, δεν πρέπει να το πείτε αυτό – παρόλο που είναι το μόνο εύλογο σενάριο.

Όχι, οι «ελεγκτές δεδομένων» θα σπεύσουν να ισχυριστούν ότι επιφανείς επιστήμονες το αρνούνται. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί οι επιστήμονες έχουν επενδύσει πάρα πολλά – σε χρήματα, σε χρόνο, στις δικές τους πεποιθήσεις – για να παραδεχτούν την αλήθεια.

Αλλά καθώς το Κογκρέσο συνεχίζει να ερευνά, αυτή η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά και τα ψέματα αποκαλύπτονται:

Η Κίνα προσπάθησε να εκτρέψει αμέσως την ευθύνη λέγοντας ότι ο ιός υποτίθεται ότι ξεκίνησε σε μια «υγρή αγορά» ζωικού κρέατος στη Γουχάν.

Ο Δρ Anthony Fauci υποστήριξε επανειλημμένα ότι «εξελίχτηκε στη φύση και στη συνέχεια πήδηξε είδη» την άνοιξη του 2020.

Έκτοτε, τόσο οι μακροχρόνιες έρευνες όσο και οι κυβερνητικές εκθέσεις έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός είναι ανθρωπογενής. Ο Fauci παραδέχτηκε διστακτικά ότι «θα μπορούσε» να είναι αλήθεια.

Όποιος αμφισβήτησε αυτόν τον ισχυρισμό – συμπεριλαμβανομένου του The Post – λογοκρίθηκε στο διαδίκτυο το 2020. Ο λόγος; Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Lancet από 27 επιστήμονες που την αποκαλούσαν «θεωρία συνωμοσίας».

Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτή η δήλωση συντάχθηκε από τον Peter Daszak, πρόεδρο της EcoHealth Alliance, της εταιρείας που εργάζεται στην έρευνα στο εργαστήριο της Γουχάν. Απλώς προσπαθούσε να καλύψει τη δική του συνενοχή.

Όλα τα σημάδια δείχνουν διαρροή στο εργαστήριο. Ο μόνος λόγος που δεν μπορούμε να το πούμε οριστικά είναι επειδή η Κίνα έχει επιτραπεί να καταστρέψει όλα τα στοιχεία.

Οι επιστήμονες μερικές φορές πειραματίζονται με ιούς, καθιστώντας τους ευκολότερους ή πιο θανατηφόρους, ως έναν τρόπο να προσδιορίσουν τι μπορεί να συμβεί ή ποια εμβόλια μπορεί να χρειαστούν.

Αλλά τον Μάιο του 2021, ο Fauci δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι ΗΠΑ «δεν έχουν ποτέ και δεν χρηματοδοτούν τώρα έρευνα κέρδους-λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν».

Την Πέμπτη, ο αναπληρωτής διευθυντής του NIH Λόρενς Ταμπάκ το αντέκρουσε ευθέως. Οι αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδότησαν την EcoHealth, η οποία εργαζόταν στην έρευνα κέρδους στη Γουχάν.

Η νέα δικαιολογία του Tabak; “Απόκτηση λειτουργίας” δεν σημαίνει αυτό που πάντα μας έλεγαν ότι σημαίνει. Είναι απολύτως «ασφαλές», ισχυρίστηκε.

Ενδεικτικά, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας άλλαξε τον ορισμό του όρου στον ιστότοπό του για να τον κάνει να ακούγεται καλοήθης.

Μόνο που δεν είναι καλοήθης. Η EcoHealth εργαζόταν συγκεκριμένα στην Κίνα, επειδή δεν επιτρεπόταν τέτοια εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό που έκαναν οι ερευνητές με τους κοροναϊούς ήταν πολύ επικίνδυνο.

Και ενώ μπορεί να υπάρχει μια επιστημονική συζήτηση σχετικά με το εάν τέτοιες έρευνες αξίζουν τον κόπο, θανατηφόροι ιοί έχουν διαρρεύσει από τα κινεζικά εργαστήρια στο παρελθόν. Είναι το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας για τις ΗΠΑ η εμπλοκή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This