Βρετανία: Ο Τζέρεμι Κόρμπιν κατεβαίνει στις εκλογές ως ανεξάρτητος

Must Read

O άλλοτε ηγέτης του κόμματος των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν θα είναι υποψήφιος στην περιφέρειά του για πρώτη φορά μετά το 1983 αφού ο Κιρ Στάρμερ τον απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια. Ο Κόρμπιν έσπευσε ωστόσο να ανακοινώσει ότι θα κατέλθει στις εκλογές της 4ης Ιουλίου ως ανεξάρτητος.

«Θα είμαι η φωνή μας για ισότητα, δημοκρατία και ειρήνη. Θέλω τα πολιτικά μας κόμματα να είναι δημοκρατικά, αλλά τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Ίσλινγκτον Νορθ στερήθηκαν το δικαίωμα να επιλέξουν υποψήφιο.

Ως εκ τούτου οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να πούμε, δεν θα το ανεχτούμε αυτό άλλο. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Γι’αυτόν τον λόγο θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος για τους ανθρώπους του Ίσλινγκτον Νορθ» τόνισε ο Κόρμπιν σε μήνυμά του στα social media.

Η διαφωνία Κόρμπιν – Στάρμερ που έφερε τη ρήξη

Ο Στάρμερ θεωρεί τον Κόρμπιν υπερβολικά αριστερό και δεν ασπάζεται μία σειρά απόψεών του όπως αυτές για το Παλαιστινιακό. Ο Κόρμπιν, άλλωστε, έχει κατηγορηθεί ακόμα και για αντισημιτισμό για τη σφοδρή κριτική που ασκεί στο κράτος του Ισραήλ.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί ο Σούνακ ανακοίνωσε πρόωρες εκλογές στις 4 Ιουλίου

*ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This