Οκτάχρονο κοριτσάκι που κακοποιούσαν άγρια γονείς και θεία πέθανε από σηψαιμία

Must Read

Κοριτσάκι στις ΗΠΑ πέθανε από σηψαιμία μετά την άγρια κακοποίηση που είχε υποστεί από τους γονείς και τη θεία του. Μάλιστα, η «εστεμμένη» μητέρα της είχε απαγορεύσει στη μικρή Ρέιλι να πίνει νερό, αναγκάζοντάς την να καταφύγει στο βρόμικο νερό της τουαλέτας για να σβήσει τη δίψα της.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Ρέιλι Μπράουνινγκ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα αποκαλύπτουν όλη τη φρίκη που έζησε η οκτάχρονη προτού πεθάνει στις 26 Δεκεμβρίου 2018 στη Δυτική Βιρτζίνια. Εκτός από τον προσδιορισμό της σηψαιμίας ως αιτίας θανάτου, ο ιατροδικαστής ανακάλυψε ότι το σώμα της ήταν γεμάτο μελανιές, καψίματα, ενώ το παχύ έντερό της κοντά στον πρωκτό ήταν σχισμένο.

Ο πατέρας της Μάρτι Μπράουνινγκ, η μητέρα της Τζούλι Τιτσένελ-Μπράουνινγκ, που φέτος εξελέγη Miss Oak Leaf 2019 σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς, και η αδερφή της Σέρι Τιτσένελ συνελήφθησαν και κατηγορούνται για κακοποίηση της οκτάχρονης Ρέιλι, που οδήγησε στον θάνατό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Ρέιλι κοιμήθηκε με τη θεία της Σέρι το βράδυ των Χριστουγέννων, στο ίδιο δωμάτιο όπου υπήρχε ένα sex toy. Κατά την ανάκριση η Σέρι αρνήθηκε να εξηγήσει για ποιον λόγο είχε μαζί της το sex toy. Η άλλη κόρη της Τζούλι κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο Μάρτι, η Τζούλι και η Σέρι χτυπούσαν συχνά την οκτάχρονη με μεταλλικά αντικείμενα και ζώνες. Της επέβαλαν επίσης ακραίες τιμωρίες, όπως είχε κάνει η μητέρα της, τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό της, όταν της απαγόρευσε να πίνει νερό.

«Την έπιασα πολλές φορές να πίνει νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας και πιστεύω ότι από εκεί κόλλησε κάποια μόλυνση» είπε για την οκτάχρονη η αδερφή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This