«Το κουτσομπολιό είναι γυναικεία υπόθεση» φέρεται να είπε ο πάπας Φραγκίσκος

«Εμείς φοράμε παντελόνια, πρέπει να μιλάμε ανοικτά»

Must Read

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ομοφοβικές αναφορές του για το εσωτερικό της καθολικής εκκλησίας, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica ο πάπας Φραγκίσκος είπε χθες (30/05) σε ομάδα νέων ιερέων της Ρώμης ότι «το κουτσομπολιό είναι γυναικεία υπόθεση».

 

Όπως τονίζεται στο ιταλικό έντυπο, που αναφέρει ως πηγή τον ιστότοπο θρησκευτικού περιεχομένου Silere non possum, ο ποντίφικας φέρεται να πρόσθεσε: «Εμείς φοράμε παντελόνια, πρέπει να μιλάμε ανοικτά».

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πάπας Φραγκίσκος φέρεται να αναφέρθηκε, επίσης σε «προβλήματα διαφθοράς στο εσωτερικό της Καθολικής Επισκοπής της Ρώμης».

Την ίδια ώρα αναλυτές επισημαίνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη υπόγεια σύγκρουση, στο εσωτερικό του Βατικανού. Μάλιστα, ο εμφύλιος στο Βατικανό επεκτείνεται και στο επίπεδο της «επικοινωνιακής στρατηγικής», με μεγάλη διαρροή πληροφοριών.

Από τη μία είναι η προοδευτική πτέρυγας που στηρίζει τον Αργεντινό πάπα και απέναντί τους οι υψηλόβαθμοι συντηρητικοί κληρικοί, οι οποίοι εναντιώνονται στις αποφάσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Τα πήρε πίσω ο Πάπας – Ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ομοφοβικές αναφορές του

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αχαχαχαχαχαχαχαχα… ναι ενω οι αντρες δε κανουν κουτσομπολιο.. κανουν κριτικη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το ακουσαμε και αυτο.. Τι περισοοτερες φορες ειναι χειροτεροι απο τις γυναικες…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This