Μόνο το 50% των «προσφύγων» έχει δουλειά μετά από 6,6 δις ευρώ που έχουν ξοδέψει στην Νορβηγία

Must Read

Έκθεση των αρχών στην Νορβηγία αποκαλύπτει ότι μόνο το 50% των μεταναστών στην Νορβηγία έχει δουλειά και αυτό μετά από 6,6 δισεκατομμύρια ευρώ που έχει ξοδέψει το νορβηγικό δημόσιο, για να τους εντάξει στο εργατικό δυναμικό.

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι μόνο οι μισοί από αυτούς που αφίχθησαν στην χώρα μεταξύ 2005 και 2016, ίσως δε και λιγότεροι, αν συνυπολογίσουμε τα ελαστικά ωράρια και τις ευέλικτες σχέσεις εργασίας, έχουν πραγματική δουλειά.

Η κατάσταση δε είναι ακόμα χειρότερη στην Σουηδία, όπου αντίστοιχες έρευνες δείχνουν ότι μόνο το 10% των αιτούντων άσυλο που έχουν αφιχθεί στην χώρα από το 2016, εργάζεται.

Τι αποδεικνύει αυτό; Πως, τελικά, όσα χρήματα κι αν ξοδέψουν τα κράτη για την ενσωμάτωση των «προσφύγων», είναι πεταμένα λεφτά.

Οι «πρόσφυγες» προτιμούν τη σιγουριά των επιδομάτων. Και, βεβαίως, αυτά  τα επιδόματα τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της νορβηγικής ιστοσελίδας: https://www.aftenposten.no/norge/i/6jMpno/norge-brukte-658-milliarder-kroner-paa-aa-faa-flyktninger-i-arbeid-dette-ble-resultatet

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This