Τρίτη 15/6/2021

Γυναίκα επιχείρησε να κλέψει 1.000.000 δολάρια από τον 77χρονο σύζυγό της

Νιόπαντρη από τη Φλόριντα, ετών 26, συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να κλέψει 1.000.000 δολάρια από τον λογαριασμό του 77χρονου συζύγου της.

Η Λιν Ελένα Χάλφον προσπάθησε να σηκώσει το ποσό από τράπεζα της Τάμπα τον περασμένο μήνα, επιδεικνύοντας μια τραπεζική επιταγή και υποστηρίζοντας ότι ήθελε τα χρήματα για να αγοράσει ένα γιoτ με τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ρίτσαρντ Ράπαπορτ.

Δείτε επίσης: Γερμανία: Ξέχασε κάτω από δέντρο σακίδιο γεμάτο δώρα και με 16.000 ευρώ σε μετρητά!

Όταν οι υπάλληλοι της τράπεζας αρνήθηκαν, η νεαρή έφυγε και φέρεται ότι επέστρεψε αργότερα την ίδια ημέρα, επιδεικνύοντας τρεις διαφορετικές επιταγές των 333.333 δολαρίων.

Οι τραπεζικοί αρνήθηκαν πάλι και κάλεσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Ράπαπορτ για τις πράξεις της συζύγου του, την οποία είχε παντρευτεί τον Αύγουστο. Αυτός τούς είπε ότι ήθελε να της αναγνωρίσει το τεκμήριο της αθωότητας και ζήτησε να μην την εκδώσουν στην πατρίδα της, το Ισραήλ, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Tampa Bay Times».

Η κόρη του Ράπαπορτ, η Ντέινα Τίτους, υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι τόσο η ίδια όσο και άλλα μέλη της οικογένειάς της ήταν στο σκοτάδι γι’ αυτόν τον γάμο. Τώρα η Χάλφον είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες ξεπλύματος χρήματος, οργανωμένης απάτης και εκμετάλλευσης ηλικιωμένου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ