Παρασκευή 18/6/2021

Παππούς αγόρασε σχολικό λεωφορείο για τα… 10 εγγονάκια του

Παππούς με 10 εγγόνια αποφάσισε να κάνει ένα άκρως πρακτικό δώρο στην οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Ο Νταγκ Χέις από το Ορεγκον αγόρασε ένα κίτρινο σχολικό λεωφορείο πάνω στο οποίο είχε φροντίσει να φτιαχτεί η επιγραφή «Το εξπρές του Παππού».

«Τα παιδιά πάντα έλεγαν ότι τους αρέσει το σχολείο, αλλά ότι θα ήθελαν να έχουν το δικό τους σχολικό λεωφορείο», εξήγησε ο παππούς, του οποίου τα πέντε εγγόνια πάνε σε μικρό ιδιωτικό σχολείο που δεν έχει σχολικό, ενώ τα άλλα πέντε δεν είναι ακόμα σχολικής ηλικίας. Επίσης, τα παιδιά ζουν σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από το σπίτι του, ενώ από εκεί το σχολείο απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Η Χριστουγεννιάτικη πόλη που χτίστηκε από γλυκό ψωμάκι και ζάχαρη (video)

Σκοπεύει λοιπόν βάσει όλων αυτών των δεδομένων να παίρνει ο ίδιος τα παιδιά κάθε πρωί και να τα πηγαίνει στο σχολείο με το λεωφορείο για να χωράνε όλα με άνεση. Ο δραστήριος παππούς πάντως έσπευσε να παραδεχθεί στις συνεντεύξεις που έδωσε στα τοπικά μέσα ότι η σύζυγος του, Εϊμι, ήταν αυτή που του έριξε την ιδέα πριν από κάποιους μήνες.

Ψάχνοντας δε για το καταλληλότερο, έπεσαν σε ένα που είχε ακόμα και μαγνητικά νούμερα και γράμματα στο ταβάνι του και αποφάσισαν ότι αυτό ήταν το ιδανικό. Στη συνέχεια παρήγγειλαν να μπουν ζώνες ασφαλείας σε όλα τα καθίσματα και τώρα περιμένει να τελειώσουν οι γιορτές για να αρχίσει τα δρομολόγια στο σχολείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ