Κινηματογραφική απόδραση από τον πρώην πρόεδρο της Nissan – Διέφυγε μέσα σε θήκη μουσικού οργάνου

Must Read

Μία ασύλληπτη απόδραση οργάνωσε ο πρώην πρόεδρος της Nissan Κάρλος Γκοσν, ο οποίος «έσπασε» τον κατ’ οίκον περιορισμό που του είχε επιβληθεί διαφεύγοντας από την Ιαπωνία με προορισμό τον Λίβανο μέσα σε… θήκη μουσικού οργάνου.

Την απίστευτη υπόθεση μετέδωσε ο «Guardian», επικαλούμενος λιβανέζικο τηλεοπτικό σταθμό, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως «εγκέφαλος» της απόδρασης του Γκοσν ήταν η σύζυγός του, Κάρολ, και καθοριστική αποδείχθηκε η βοήθεια μιας μουσικής μπάντας καθώς και μιας ομάδας πρώην αξιωματικών των ειδικών δυνάμεων.

Η απόδραση άρχισε όταν η μπάντα έφτασε στο σπίτι του Γκοσν στο Τόκιο για μια παράσταση. Οταν αυτή ολοκληρώθηκε και ενώ οι μουσικοί μάζευαν τα όργανά τους, ο Γκοσν κρύφτηκε μέσα σε ένα από αυτά και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα μικρό ιαπωνικό αεροδρόμιο.

Δείτε επίσης: Ιμάμογλου – Ερντογάν «τρώγονται» για τη νέα διώρυγα στον Βόσπορο

Εκεί τον περίμενε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο αρχικά τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη, από όπου επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ προς τον Λίβανο, όπου φέρεται να έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η διαδρομή του συγκεκριμένου αεροσκάφους έχει καταγραφεί στην ειδική ιστοσελίδα FlightRadar, με το τζετ να «εξαφανίζεται» στις 4.16 τα ξημερώματα, την ώρα, δηλαδή, που προσέγγιζε το διεθνές αεροδρόμιο της Βηρυτού. Η είδηση της απόδρασης προκάλεσε σοκ όχι μόνο στις ιαπωνικές Αρχές, οι οποίες τον κατηγορούν για παραποίηση στοιχείων όσον αφορά τις προσωπικές του απολαβές, αλλά και στους ίδιους τους δικηγόρους του Γκοσν.

Ο Γκοσν βρισκόταν σε αυστηρό κατ’ οίκον περιορισμό με παρακολούθηση σε 24ωρη βάση, ενώ είχε υποχρεωθεί να παραδώσει και τα τρία διαβατήρια που κατείχε, καθώς είχε βραζιλιάνικη, γαλλική και λιβανέζικη υπηκοότητα.

Διεθνή ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι τουρκικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση επτά άτομα, ανάμεσά τους τέσσερις πιλότους, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This