10-8-2020

Διαβόητος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη, επειδή πήγε με τη γυναίκα του… γιου του και αυτός τον κατέδωσε!

Ένας από τους πλέον καταζητούμενους εμπόρους ναρκωτικών συνελήφθη, επειδή τον κατέδωσε ο γιος του, που ήθελε, έτσι, να πάρει το αίμα του πίσω για το γεγονός ότι η… σύζυγός του τον απατούσε μαζί του!

Ο Κολομβιανός Λούις ντελ Ρίο, γνωστός με το παρατσούκλι «Ελ Τίο», εκτιμάται ότι διακινούσε τουλάχιστον 10 τόνους κοκαΐνη το μήνα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ υπήρξε το δεξί χέρι του Πάμπλο Εσκομπάρ, προτού γίνουν εχθροί, αφού ο τελευταίος τού απήγαγε την κόρη, ως τιμωρία επειδή διαπίστωσε ότι τον έκλεβε.

ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο «Ελ Τίο» συνελήφθη στην πόλη Μεντεγίν, με τους αστυνομικούς κατά την έφοδό τους στο σπίτι του, να εντοπίζουν, μεταξύ άλλων, και έναν βωμό για… τελετές μαύρης μαγείας!

Οι Αρχές, που αναφέρουν ότι, εκτός από τη νύφη του, ο «Ελ Τίο» έριχνε στο κρεβάτι του και ανήλικα κορίτσια, έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση 300 ιδιοκτησιών του σε ολόκληρη την Κολομβία, το Μεξικό, αλλά και τις ΗΠΑ, καθώς και στη σύλληψη του συνεργάτη του, Τζάκομπο.

ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Διαβάστε επίσης: Παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ένας ακόμα συνεργάτης του, ο Τσέπε, φέρεται ότι πήδηξε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου, όταν κατάλαβε ότι πλησίαζαν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν δύο χρόνια, από τη στιγμή που τους έδωσε την πληροφορία ο γιος του, για να τον εντοπίσουν στην αγροικία όπου κρυβόταν, η οποία ήταν γεμάτη κοσμήματα και πανάκριβα ρολόγια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ