Σοκάρει η γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της έχοντας μαία… τη 2χρονη κόρη της!

Must Read

Σφοδρή κριτική δέχεται 23χρονη μητέρα στο Κολοράντο, η οποία επέλεξε τον κατ’ οίκον τοκετό μέσα σε νερό με τη 2χρονη κόρη της σε ρόλο μαίας.

Η Αριελ Χέινς βιντεοσκόπησε τη στιγμή που η κόρη της Ιζι έφερε στη ζωή τον αδερφό της Χένρι, τον περασμένο Ιούλιο.

Δείτε επίσης: Άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε παιδιά επειδή πέτυχαν το αμάξι του με… χιονόμπαλες

Όπως εξήγησε η νεαρή μητέρα, έχοντας υπάρξει η ίδια φωτογράφος και έχοντας απαθανατίσει πολλούς τοκετούς τα τελευταία τρία χρόνια, η κόρη της είχε εξοικειωθεί με τέτοιου είδους εικόνες, βλέποντάς την να εμφανίζει τις φωτογραφίες αυτές.

Πάντα, μάλιστα, της ζητούσε την επόμενη φορά να την πάρει μαζί της. Έτσι, όταν έμεινε έγκυος στο δεύτερο παιδί της, η μικρή Ιζι ενθουσιάστηκε και ζήτησε να είναι παρούσα.

«Όταν ξεκίνησαν οι ωδίνες η Ιζι άρχισε να μου τρίβει την πλάτη και να μου λέει να πάρω αναπνοές και να χαλαρώσω. Είχα βάλει την πισίνα στο σαλόνι και με ρώτησε αν μπορούσε να μπει μέσα μαζί μου.

Φώναζε στη μαία να μην τολμήσει να αγγίξει τον αδερφό της και εκείνη τη διαβεβαίωσε ότι θα την άφηνε να τον πιάσει. Στην τελική εξώθηση η μαία την καθοδήγησε και ο Χένρι γεννήθηκε στα χέρια της» ανέφερε η μητέρα στη «Sun».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This