Η αναπαράσταση της κατάρριψης του ουκρανικού Boeing από τους New York Times – Ποιες είναι οι «κρυφές» λεπτομέρειες (video)

Must Read

Την ανάλυση της κατάρριψης του ουκρανικού Boeing έδωσαν στη δημοσιότητα οι New York Times. Οι εμπειρογνώμονες του δικτύου ενημέρωσης έκαναν αναπαράσταση του δυστυχήματος που έλαβε χώρα στο Ιράν.

Στις 06.12 έγινε η απογείωση του αεροσκάφους. Κατευθύνεται βορειοδυτικά ανεβαίνοντας στα 2.500 μέτρα και τρία λεπτά μετά, στις 06.15, ο αναμεταδότης του αεροσκάφους παύει να λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Μόσχα: Σάρατζ-Χάφταρ υπογράφουν σήμερα τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη

Τριάντα δευτερόλεπτα μετά ο πύραυλος καταρρίπτει το αεροσκάφος. Γύρω στις 06:19 περαστικός καταγράφει σε βίντεο το αεροπλάνο να χάνει ύψος. Τότε φαίνεται σαν να σημειώνεται και δεύτερη έκρηξη πριν το μοιραίο Boeing καταλήξει να συντριβεί, περίπου 10 μίλια από το σημείο όπου εξέπεμψε το τελευταίο του σήμα.

«Για να μάθουμε τι συνέβη στην πτήση 752 αφού αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ιράν στις 8 Ιανουαρίου, συλλέξαμε δεδομένα πτήσης, αναλύσαμε βίντεο από αυτόπτες μάρτυρες και φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής, ώστε να συνθέσουμε την καθαρότερη μέχρι στιγμής εικόνα της ολέθριας πτήσης των επτά λεπτών», ήταν η εισαγωγή των New York Times στο βίντεο της ανάλυσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This