Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν θα παραμείνει μυστήριο, εξαιτίας μιας… ανενεργής κάμερας ασφαλείας!

Must Read

Το μυστήριο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν δεν θα λυθεί ποτέ, διότι δεν λειτουργούσε μια κάμερα ασφαλείας του θερέτρου από το οποίο εξαφανίστηκε, υποστηρίζει σε βιβλίο του πρώην αστυνομικός .

Ο συγκλονιστικός ισχυρισμός του 49χρονου πρώην αστυνομικού Μαρκ Γουίλιαμς-Τόμας, ο οποίος έχει ερευνήσει δεκάδες εξαφανίσεις παιδιών, ξεπηδά μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου «Hunting killers» («Κυνηγώντας δολοφόνους»).

ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚ ΚΑΝ
Η Μαντλίν Μακ Καν τη χρονιά που έπεσε θύμα απαγωγής

Η τριών ετών Βρετανίδα Μαντλίν Μακ Καν εξαφανίστηκε το 2007 από το δωμάτιο θερέτρου στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, την ώρα που οι γονείς της, Κέιτ και Τζέρι, έτρωγαν. Ο Τόμας υποστηρίζει ότι η Μαντλίν βγήκε από το κατάλυμα και έπεσε πάνω σε έναν «καιροσκόπο εγκληματία» εντελώς τυχαία, ο οποίος την απήγαγε.

Ο πρώην αστυνομικός θεωρεί ότι είναι αδύνατον να λυθεί η υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει υλικό από μια κάμερα ασφαλείας, η οποία βρισκόταν σε κομβικό σημείο του θερέτρου. Θα μπορούσε να είχε «συλλάβει» το πρόσωπο του δράστη, όμως, τις ώρες της εξαφάνισης της Μαντλίν, ήταν εκτός λειτουργίας.

ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚ ΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Μαρκ Γουίλιαμς-Τόμας

Ο Γουίλιαμς-Τόμας θεωρεί ότι η πιθανότητα να είναι ζωντανή είναι πολύ μικρή, καθώς, σχεδόν σε κάθε περίπτωση απαγωγής παιδιού, προκύπτει πως αυτό ήταν νεκρό εντός των πρώτων 24 ωρών.

Διαβάστε επίσης: Μία 21χρονη παρίστανε τον έφηβο για να αποπλανεί ανήλικα κορίτσια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This