Οι τελευταίες στιγμές 21χρονης «βασίλισσας του υποκόσμου» στο Μεξικό, πριν πεθάνει από αιμορραγία! (video)

Must Read

Οι τελευταίες στιγμές της 21χρονης María Guadalupe López Esquivel, λίγο πριν ξεψυχήσει από σφαίρα που δέχτηκε στον αυχένα, αποτυπώθηκαν σε βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο έγινε viral. 

Γνωστότερη ως «La Katrina», η Esquivel υπήρξε το αφεντικό ενός πανίσχυρου Μεξικάνικου καρτέλ, με πλουσιότατη, για το νεαρό της ηλικίας της, δράση, καθώς στο παρελθόν της είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για δολοφονίες, εκβιασμούς και απαγωγές.

https://www.instagram.com/p/B7TgOLDlAnf/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 21χρονη «αρχόντισσα του εγκλήματος», η οποία αναρριχήθηκε πολύ γρήγορα στην ιεραρχία του καρτέλ και εξίσου γρήγορα αντέγραψε το lifestyle των μελών του στα social media, όπου έγινε Instagramική σταρ ανεβάζοντας σέξι φωτογραφίες της με όπλα, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με την αστυνομία στο Μεξικό, καθώς πυροβολήθηκε στον αυχένα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από απώλεια αίματος.

Διαβάστε επίσης: Άγνωστοι βανδάλισαν το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας

Στο βίντεο που ακολουθεί, ακούγεται ένας αστυνομικός, ο οποίος έχει πλησιάσει την αιμόφυρτη «La Katrina», να της λέει: «Χαλαρώστε, το ελικόπτερο έρχεται για σας», της λέει ο αστυνομικός, ενώ εκείνη, όπως μπορούμε να δούμε, προσπαθεί να αναπνεύσει. «Χαλαρώστε, θα είστε εντάξει. Προσπαθήστε να συνεχίσετε…» την προτρέπει λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This