Ο Επστάιν στρατολογούσε ανήλικες προς εκπόρνευση για δύο δεκαετίες

Must Read

Ακόμη και κορίτσια μόλις 12 ετών κακοποιούσε σεξουαλικά ο Τζέφρι Επστάιν στα ιδιωτικά νησιά του στην Καραϊβική, σύμφωνα με νέα αγωγή. Μάλιστα, για να βρίσκει διαρκώς θύματα είχε δημιουργήσει ένα είδος «πυραμίδας», στην οποία νεαρές ήταν αναγκασμένες να στρατολογήσουν άλλες ανήλικες.

Η αγωγή της εισαγγελέα των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων, Ντενίζ Τζορτζ, διεκδικεί από τους διαχειριστές της περιουσίας του καταδικασμένου για παιδεραστία μεγιστάνα μέρος από τα 517.000.000 ευρώ των καταθέσεων του Επστάιν. Επίσης, διεκδικεί την κυριότητα των δύο ιδιωτικών νησιών του, Λιτλ Σεντ Τζέιμς και Γκρέιτ Σεντ Τζέιμς, συνολικής αξίας 77.000.000 ευρώ, ως αποζημίωση για τον βιασμό δεκάδων ανηλίκων.

«Παρέσυρε και στρατολόγησε κορίτσια 12 μέχρι 17 ετών» στα ιδιωτικά νησιά του, όπου «τα κρατούσε αιχμάλωτα και τα κακοποιούσε σεξουαλικά προκαλώντας τους σοβαρά σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά τραύματα» αναφέρει η αγωγή. Οπως προσθέτει, για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ανάγκαζε τις ανήλικες «να στρατολογούν άλλες για να κάνουν σεξ μαζί του», στο πλαίσιο μιας «πυραμίδας εμπορίου λευκής σαρκός».

Την ίδια ώρα, ο παθολόγος Μάικλ Μπέιντεν, που μαζί με άλλους γιατρούς εξέτασαν το πτώμα του Επστάιν, δεν πιστεύει ότι ο μεγιστάνας αυτοκτόνησε στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο. Αποκάλυψε στην εκπομπή «Dr. Oz» ότι τα αγγεία των ματιών του Επστάιν ήταν σπασμένα, γεγονός που κατά τα λεγόμενά του δείχνει ότι στραγγαλίστηκε και δεν πέθανε επειδή κρεμάστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This