Οκλαχόμα: Γυμνάστρια και καθηγήτρια έκαναν τρίο με μαθητή που… ξελόγιασαν μέσω Snapchat!

Must Read

Γυμνάστρια λυκείου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, καθώς έκανε τρίο με μαθητή της και με μια φίλη της καθηγήτρια!

Η Τζόις Τσέρτσγουελ, που ήταν και προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ του Berryhill High School στην Τάλσα, παραδόθηκε στην αστυνομία, όταν έμαθε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, την περσινή σχολική χρονιά αποπλάνησε μαθητή της μέσω του Snapchat και τον προσκάλεσε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ. Στο όργιο συμμετείχε και μια «ενήλικη γυναίκα, πρώην καθηγήτρια της περιοχής».

Διαβάστε επίσης: Τέσσερα νεκρά παιδιά από πυρκαγιά στην Ρουμανία

Στην Τσέρτσγουελ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και μάλιστα η αστυνομία εκφράζει φόβους ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η… αχόρταγη γυμνάστρια είχε προσεγγίσει και άλλους μαθητές μέσω Snapchat.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This