Σάλος στη Ρωσία για παιδική κούκλα με… ανδρικά γεννητικά όργανα κάτω από το φόρεμα της!

Must Read

«Τσουνάμι» από οργισμένα σχόλια προκάλεσε στα social media μια παιδική κούκλα που πωλείται σε παιχνιδάδικο της Σιβηρίας, η οποία, ως φαίνεται, είναι η πρώτη… τρανσέξουαλ κούκλα που κυκλοφόρησε στη Ρωσία!

Φωτογραφίες της από τα ράφια στο κατάστημα «Planeta Igrushek» (Πλανήτης παιχνιδιών) του Novosibirsk, έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Σε αυτές φαίνεται μια κούκλα με κοριτσίστικα χαρακτηριστικά προσώπου και μακριά ξανθά μαλλιά, η οποία φοράει ένα κόκκινο φόρεμα με κίτρινα πουά. Όμως, μανάδες, που κατέβασαν το εσώρουχο της κούκλας, διαπίστωσαν ότι φέρει ανδρικά γεννητικά όργανα!

Το παιχνίδι, που πιστεύεται ότι είναι μια από τις πρώτες… τρανσέξουαλ κούκλες που κυκλοφόρησαν παγκοσμίως, «έβγαλε» την πλειονότητα των χρηστών των social media από τα ρούχα τους.

Διαβάστε επίσης: Μπήκε στις… ράγες η ιστορική διαδικασία της παραπομπής του Τραμπ

Πολλοί κατηγόρησαν το κατάστημα που την πουλάει ότι προσπαθεί «να αλλάξει την κοινωνία» κάνοντας «πλύση εγκεφάλου» στα παιδιά, ενώ χαρακτήρισαν την κούκλα «ανάρμοστη».

Υπήρξαν, ωστόσο, και εκείνοι που έφτασαν στο σημείο να συστήνουν στους γονείς να βάλουν τα βλαστάρια τους να «ευνουχίσουν» την κούκλα με… παιδικά ιατρικά εργαλεία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This