Έφαγε τις στάχτες της μάνας του που ανέμειξε με… μαριχουάνα!

Must Read

Νεαρός στο Γουισκόσιν των ΗΠΑ ομολόγησε ότι ανέμιξε τη στάχτη της νεκρής μητέρας του με μαριχουάνα και πούλησε ένα μέρος ενώ το υπόλοιπο το έφαγε.

Ο 26χρονος Οστιν Σρέντερ συνελήφθη στις 10 Ιανουαρίου μαζί με την 21χρονη κοπέλα του Κέιτλιν Γκάιγκερ για διακίνηση ναρκωτικών. Ύστερα από ανώνυμη πληροφορία και μήνες παρακολούθησης, η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμά του στο Μενομόνι, εντοπίζοντας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ο Οστιν Σρέντερ με τη φίλη του

Εκτός από χάπια ecstasy και μεθαμφεταμίνες, βρέθηκε μαριχουάνα καθώς και βρώσιμα προϊόντα μαριχουάνας, τα οποία το ζευγάρι πουλούσε σε πελάτες που το επισκέπτονταν.

Αυτό που σόκαρε τους ντετέκτιβ είναι ότι κατά την ανάκριση ο Σρέντερ τούς αποκάλυψε την τύχη που είχαν οι στάχτες της μητέρας του, η οποία πέθανε τον Νοέμβριο του 2019.

Παραδέχτηκε ότι αφού αγόρασε ινδική κάνναβη, προϊόντα ινδικής κάνναβης και υλικά που έμοιαζαν με το φυτό, χρησιμοποίησε τις στάχτες σαν να ήταν υλικό σε συνταγές. Έτσι, παρασκεύασε προϊόντα τα οποία είτε πούλησε είτε έφαγε ο ίδιος.

Δείτε επίσης: «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του Ντουέιν Τζόνσον

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This