Νέος σεισμός στην Τουρκία

Must Read

Ο εγκέλαδος χτύπησε και πάλι με 4,8 Ρίχτερ στην περιοχή Καρακούρτ του Κίρκαγατς. Την ίδια ώρα οι νεκροί από τον σεισμό της περασμένης Παρασκευής στην Τουρκία φτάνουν τους 41.

Οι μετρήσεις του πανεπιστημίου του Μπογιαζί, ωστόσο, δίνουν στα 5,1 Ρίχτερ την σεισμική δόνηση, που έγινε ιδιαίτερα αισθητή στη 1:26 το μεσημέρι στα ανατολικά τμήματα Λέσβου και Χίου. Πρόκειται για την πρώτη μέτρηση του σεισμού από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών το οποίο προσδιορίζει το επίκεντρο του σεισμού στην περιοχή της Μαγνησίας (Μανισά) στα 112 περίπου χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Μυτιλήνης με εστιακό βάθος στα 15,6 χιλιόμετρα.

Ας σημειωθεί ότι το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου με το ίδιο επίσης επίκεντρο είχε καταγραφεί ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 Ρίχτερ.

σεισμός Τουρκία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This