ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΘρίλερ με διπλή δολοφονία γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

Θρίλερ με διπλή δολοφονία γυναικών στην Κωνσταντινούπολη – Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

Ο νεαρός άνδρας αποκεφάλισε μια από τις γυναίκες

Ένα αποτρόπαιο διπλό έγκλημα έλαβε χώρα την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη με διαφορά 30 μόλις λεπτών. Η υπόθεση έχει κινητοποιήσει τις Αρχές της Τουρκίας, μολονότι ο βασικός ύποπτος έδωσε τέλος στην ζωή του. Δύο νεαρές γυναίκες, 19 ετών όπως και ο φερόμενος ως δράστης, δολοφονήθηκαν με ειδεχθή τρόπο.

Το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον ύποπτο.

 Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA μετέδωσε ότι ο νεαρός άνδρας αποκεφάλισε μια από τις γυναίκες στην συνοικία Φατίχ. Στην συνέχεια, ο ύποπτος πήδηξε από τους προμαχώνες που υπάρχουν στην περιοχή και σκοτώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τουρκία μαστίζεται από γυναικοκτονίες: οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του 2024 και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι Αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, 7 γυναικοκτονίες διαπράχθηκαν σε μια ημέρα σε ολόκληρη την χώρα.

Φωτό αρχείου

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης