Ρεπόρτερ ζητά δείγμα DNA από τον Τραμπ, για να αποδείξει ότι τη βίασε!

Must Read

Έντονη «εσάνς» από… Κλίντον αποκτά η υπόθεση των καταγγελιών διαφόρων γυναικών σε βάρος του νυν Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις!

Οι δικηγόροι της γυναίκας, η οποία κατηγορεί τον Τραμπ ότι τη βίασε στη δεκαετία του ’90, ζητούν δείγμα του DΝΑ του, επιδιώκοντας να προσδιορίσουν αν το γενετικό υλικό του βρίσκεται σε ένα φόρεμα, το οποίο η γυναίκα ισχυρίζεται ότι φορούσε κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Η γυναίκα που κατηγορεί για βιασμό τον πρόεδρο είναι η αρθρογράφος Ε. Τζιν Κάρολ και οι δικηγόροι της, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Associated Press, παρέδωσαν την Πέμπτη 30/1 σημείωμα σε έναν δικηγόρο του Τραμπ, με το οποίο ζητούν να παραδώσει δείγμα DNA στην Ουάσινγκτον «για ανάλυση και σύγκριση με ένα αρσενικό DNA που βρίσκεται στο φόρεμα».

Διαβάστε επίσης: Χαμός πριν ακόμα κυκλοφορήσει το βιβλίο-φωτιά για τα… χατίρια του Τραμπ στην Τουρκία!

Το περασμένο καλοκαίρι, η Κάρολ κατηγόρησε τον Τραμπ ότι την είχε βιάσει σε δοκιμαστήριο ρούχων ενός πολυτελούς πολυκαταστήματος του Μανχάταν, στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Μέσα από ένα κείμενο σε περιοδικό της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο και ένα βιβλίο που εκδόθηκε τον επόμενο μήνα, η Κάρολ ανέφερε ότι συναντήθηκε τυχαία με τον Τραμπ, συνομίλησαν και πήγαν στο τμήμα εσωρούχων, για να διαλέξουν ένα δώρο που ήθελε ο Τραμπ για μια άγνωστη γυναίκα.

ΤΡΑΜΠ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ενώ αστειεύονταν, της είπε να δοκιμάσει ένα κορμάκι στο δοκιμαστήριο, όπου και τη βίασε, ενώ αυτή προσπαθούσε να του ξεφύγει, κάτι που τελικά το κατόρθωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This