Φαντασιόπληκτος Τούρκος ανακάλυψε πυραύλους και ραντάρ στο Φαρμακονήσι!

Must Read

«Η Ελλάδα έχει τοποθετήσει συστοιχίες πυραύλων στραμμένες προς την Τουρκία, με το εύρος τους να μπορούν να χτυπήσουν την Άγκυρα. Κατασκεύασαν αεροδρόμιο και τοποθέτησαν μεγάλο ραντάρ». Αυτές οι αστειότητες αποδίδονται στον φαντασιόπληκτο Τούρκο κολυμβητή Ακπέρ Σουνάτσογλου, ο οποίος συνεχίζει την προπαγάνδα του κατά της χώρα μας, η οποία είχε ξεκινήσει το 2015.

Ο Σουνάτσογλου, ο οποίος είναι αθλητής κολυμβητικών μαραθώνιων, ξεκίνησε κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές και προσέγγισε μυστικά το Φαρμακονήσι, όπως πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Εκεί, όπως αναφέρει, σε επιστολή που έστειλε στα τουρκικά ΜΜΕ, ήρθε μπροστά σε μια μεγάλη «έκπληξη», η οποία περιλάμβανε πυραύλους, ραντάρ ακόμα και αεροδρόμιο!

Ωστόσο ο Τούρκος κολυμβητής δεν σταμάτησε εκεί το εθνικιστικό παραλήρημά του. Στην επιστολή υποστήριξε ότι η Ελλάδα κατέχει παράνομα το Φαρμακονήσι, το οποίο μάλιστα αναφέρει με την τουρκική ονομασία, ως Μπουλαμάτς Αντάσι! Σύμφωνα με τον ίδιο, το Φαρμακονήσι είναι ένα από τα 16 νησιά που κατέχει η Ελλάδα παράνομα!

«Η ασφάλεια και η εθνική κυριαρχία κινδυνεύουν»

Για τον Σουνάτσογλου οι κινήσεις της Ελλάδας με την εγκατάσταση των πυραύλων όχι μόνο απειλούν την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας, αλλά «έρχονται σε αντίθεση με όσα αναφέρει ρητά η Συνθήκη Ειρήνης της Λωζάννης για αφοπλισμό των νησιών».

Η ανακοίνωση του 45χρονου κολυμβητή καταλήγει λέγοντας πως θα συνεχίσει να κολυμπάει προς το Φαρμακονήσι και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τις τουρκικές Αρχές, από τις οποίες ζητεί να λάβουν μέτρα. «Η ασφάλεια και η εθνική κυριαρχία κινδυνεύουν και προειδοποιώ γι’ αυτό τους πολίτες και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να λάβει μέτρα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό βίντεο από κατάρρευση οροφής γηπέδου στη Ρωσία που παρασέρνει στον θάνατο εργάτη (video)

Να θυμίσουμε ότι ο Ακπέρ Σουνάτσογλου τον Αύγουστο του 2015 είχε ισχυριστεί ότι κολύμπησε από τις τουρκικές ακτές προς το Φαρμακονήσι για να υψώσει την τουρκική σημαία. Μάλιστα, τότε είχε αναφέρει πως είχε τραβήξει φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα. Το φωτογραφικό υλικό είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο ίδιος είχε γίνει αντικείμενο μεγάλης προβολής, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This