Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Tα μηνύματα στον 16χρονο μαθητή, που «έκαψαν» τον ομοφυλόφιλο υπουργό Οικονομικών της Σκωτίας

Μετά την συνταρακτική αποκάλυψη ότι είχε στείλει 270 προσωπικά μηνύματα σε 16χρονο αγόρι ο υπουργός Οικονομικών της Σκωτίας, Ντέρεκ Μακέι, υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun της Σκωτίας, όλα τα μηνύματα στο 16χρονο εστάλησαν στο Instagram και το Facebook μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου. Συμπεριφέρθηκα ανόητα και πραγματικά λυπάμαι», δήλωσε ο Μακέι σύμφωνα με την Evening Standard.

«Ζητώ συγνώμη στο άτομο και την οικογένειά του. Λυπάμαι που απογοήτευσα συναδέλφους και φίλους. Υπέβαλα την παραίτησή μου με άμεση ισχύ», πρόσθεσε.

O νεαρός μαθητής είπε ότι ήλπιζε πως ο υπουργός θα τον άφηνε ήσυχο μόλις μάθαινε ότι είναι 16 χρονών, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο μαθητής ανησύχησε πραγματικά όταν ο υπουργός άρχισε τα κοπλιμέντα για την εμφάνισή του, παροτρύνοντάς τον ταυτόχρονα να κρατήσει τις συνομιλίες τους κρυφές.

«Όταν μου είπε για το κούρεμά μου και ότι ήμουν γλυκούλης, αηδίασα, φρίκαρα!», λέει ο 16χρονος, που συμπλήρωσε ότι άργησε να μιλήσει στους γονείς του, για να μην τον επικρίνουν, επειδή τον είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβουν τα κοινωνικά δίκτυα.

«Δεν μου είχε ξανακάνει κοπλιμέντο για την εμφάνισή μου. Εάν ήταν σε μορφή αστείου ή με ένα γελαστό emoji (εικονίδιο με φατσούλα), θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό έμοιαζε σοβαρό», συνέχισε την εξομολόγησή του ο μαθητής…

«Δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου από κοντά και στην πραγματικότητα δεν ήξερα ποιος ήταν, οπότε δεν θα δεχόμουν να τον συναντήσω. Ήταν, ωστόσο, επίμονος και προσπαθούσε να με πείσει να πάω, όμως σκαρφιζόμουν δικαιολογίες για να μην το κάνω… Τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες που μου ερχόντουσαν…», είπε ο μαθητής και έδωσε ορισμένους από τους διαλόγους του με τον ΜακΚέι στην σκοτσέζικη εφημερίδα.

Σε έναν, μάλιστα, φέρεται να έχει σβήσει μήνυμα στο οποίο παραδέχεται πως είναι ομοφυλόφιλος και ο μικρός φαίνεται να του απαντάει πως δεν τον πειράζει, αρκεί να μην δοκιμάσει κάτι μαζί του!

A: “As long as your not trying anything with me I don’t mind u being gay” DM: “Perfect”

Παρακάτω, φαίνεται να τον ρωτάει αν του έχουν χακάρει το fb.

18 Sept, 21:46 DM: “Did someone hack your FB earlier” A: “Not that I’m aware of, why you asking?”

Οι κατηγορίες κατά του ΜακΚέι προέκυψαν, καθώς ετοιμαζόταν να ανακοινώσει τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης της Σκωτίας για το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Νεκρός γιατρός που δούλευε ασταμάτητα για 10 μέρες ενάντια στον κορωνοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ