Τραγωδία στην Αυστραλία: Πρώην παίκτης ράγκμπι έκαψε τα παιδιά και την γυναίκα του πριν αυτοκτονήσει!

Must Read

Τόση μανία να κάψει ζωντανά τα τρία μικρά παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του φαίνεται ότι είχε πατέρας στην Αυστραλία, που, αφού έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητό τους και αυτομαχαιρώθηκε στο στήθος, ξόδεψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής του για να εμποδίσει τους γείτονες να σβήσουν τη φωτιά!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν, σύμφωνα με την «Daily Mail» ο 42χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης του ράγκμπι Ρόουαν Μπάξτερ γέμισε ένα μπιτόνι με πετρέλαιο σε βενζινάδικο στο Καμπ Χιλ του Μπρίσμπεϊν. Στη συνέχεια οδήγησε στο σπίτι των πεθερικών του, όπου πέτυχε την 31χρονη εν διαστάσει σύζυγό του Χάνα την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει τα τρία παιδιά τους στο σχολείο με το αυτοκίνητο.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

Έριξε πετρέλαιο στα παιδιά και τη γυναίκα του

Ο Ρόουαν φέρεται ότι έριξε πετρέλαιο στη Χάνα, στον τριών ετών Τρέι, στην τετράχρονη Λαϊάνα και την εξάχρονη Ααλίγια που βρίσκονταν μέσα στο όχημα. Ο 42χρονος, που ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και για λίγο στάθηκε να παρακολουθήσει τους δικούς του να καίγονται ζωντανοί.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

Η γυναίκα του κατάφερε να ανοίξει την πόρτα τυλιγμένη στις φλόγες και άρχισε να κυλιέται στον δρόμο. Γείτονες έσπευσαν να τη βοηθήσουν, και τότε ο Ρόουαν έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε το στήθος του αρκετές φορές.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

 

Αν και ψυχορραγούσε, ο 42χρονος, που δεν ήθελε να αποδεχτεί τον χωρισμό του από την 31χρονη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε τα πάντα για να εμποδίσει τους γείτονες να σβήσουν τη φωτιά στο αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν τα παιδιά του. Τα τρία «αγγελούδια» κάηκαν ζωντανά, ενώ η μητέρα τους εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα.

Δείτε επίσης: To «Megxit» ήταν μόνο η αρχή! Ο ανιψιός της Βασίλισσας Ελισάβετ παίρνει διαζύγιο! (video)

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΡΑΓΚΜΠΙ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This