Στη Μαύρη Θάλασσα το τρίτο γεωτρύπανο της Τουρκίας

Must Read

Στη Μαύρη Θάλασσα θα σταλεί για εργασίες το τρίτο γεωτρύπανο της Τουρκίας, το οποίο αναμένεται στη χώρα σε μερικές εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, μιλώντας στην 3η Σύνοδο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της γείτονος.

«Σε μερικές βδομάδες φτάνει στη χώρα το 3ο γεωτρύπανο που αγόρασε η Τουρκία και θα σταλεί για εργασίες στη Μαύρη Θάλασσα. Συνεχίζουμε τις δραστηριότητες μας στη Μεσόγειο και επιταχύνουμε τις έρευνες στη θάλασσα. Πρόκειται για πλοίο 6ης γενιάς, το οποίο θα εργασθεί στις δικές μας περιοχές αδειοδότησης. Έχουμε ένα επιχειρηματικό σχέδιο στη Μεσόγειο. Ένα από τα πλοία μας μπορεί να ξεκινήσει διάτρηση στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Καταρρέει σήμερα το Χρηματιστήριο – «Προσβλήθηκε» από κορονωϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This