Ο διάσημος τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ζητεί δημόσια συγνώμη, από… 20 γυναίκες!

Must Read

Μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση των ενόρκων δικαστηρίου του Μανχάταν, οι οποίοι έκριναν ένοχο τον Χάρβεϊ Γουάνστιν για σεξουαλική επίθεση και βιασμό σε βάρος γυναικών, ο φημισμένος Ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο, που επίσης κατηγορείται στις ΗΠΑ για τη σεξουαλική παρενόχληση 20 γυναικών, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματά του!

«Θέλω να ξέρουν ότι λυπάμαι ειλικρινά για τα δεινά που τους προκάλεσα. Αποδέχομαι όλη τη ευθύνη των πράξεών μου», δήλωσε ο 79χρονος, ο οποίος ως τώρα αρνούνταν τις κατηγορίες.

Στην ανακοίνωσή του, ο Ντομίνγκο τόνισε ότι, κατά τους τελευταίους μήνες, «κάθισε και σκέφτηκε τις κατηγορίες» εναντίον του, ενώ σημείωσε, επιπλέον, ότι «καταλαβαίνει τώρα πως ορισμένες γυναίκες μπορεί να φοβούνταν να εκφραστούν ειλικρινά, λόγω του φόβου ότι θα έχουν συνέπειες στην καριέρα τους».

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο Γουάινστιν, μετά την καταδίκη του για βιασμό

Όπως έχει γίνει γνωστό, σε έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Αύγουστο από το Associated Press, εννέα γυναίκες δήλωναν ότι παρενοχλήθηκαν από τον διάσημο τενόρο από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, ενώ δεύτερη έρευνα του πρακτορείου έναν μήνα αργότερα, αποκάλυψε ότι άλλες 11 γυναίκες δήλωσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον τενόρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This