Χαρμόσυνα νέα από την Κίνα: Έκλεισε νοσοκομείο στην Ουχάν, λόγω έλλειψης ασθενών του κορωνοϊού!

Must Read

Ιδιαίτερα ευχάριστα τα νέα από την Ουχάν, την πόλη-επίκεντρο της παγκόσμιας εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι έκλεισε το ένα από τα νοσοκομεία που είχε κατασκευάσει σε χρόνο ρεκόρ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την επιδημία, αφού πήραν εξιτήριο από αυτό και οι… τελευταίοι ασθενείς!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης πως στην επαρχία Χουμπέι, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ουχάν, την Κυριακή 01/03 καταγράφηκαν 196 νέα κρούσματα, σαφώς λιγότερα, δηλαδή, από τα 570 που είχαν καταγραφεί την προηγουμένη Κυριακή, τα οποία είναι και τα λιγότερα που καταγράφηκαν από τις 24 Ιανουαρίου.

Συνολικά στην ηπειρωτική Κίνα καταγράφηκαν χθες 202 επιβεβαιωμένα νέα κρούσματα -ο χαμηλότερος αριθμός από τις 22 Ιανουαρίου-, με τη χώρα να παραμένει, ωστόσο, σε αυξημένη κατάσταση συναγερμού καθώς Κινέζοι πολίτες που επιστρέφουν στην πατρίδα τους, βρίσκονται θετικοί στον ιό SARS-CoV-2!

Διαβάστε επίσης: Γερή κράση – 98χρονη στην Ουχάν ανάρρωσε από κορωνοϊό! (video)

Θυμίζουμε πως στην Ουχάν είχαν ανεγερθεί 16 προσωρινά νοσοκομεία με 13.000 κλίνες, στα οποία νοσηλεύτηκαν 12.000 άνθρωποι μέχρι στιγμής. Ο συνολικός αριθμός των κλινών στα νοσοκομεία της κινεζικής πόλης ανήλθε σε 23.000, από 5.000 που ήταν πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του νέου κοροναϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This