Τρίτη 11/5/2021

Το Pornhub κυκλοφορεί την πρώτη του ταινία, η οποία είναι… κατάλληλη (σχεδόν) για όλους! (video)

Το «Pornhub», η δημοφιλέστατη αμερικανική ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, κυκλοφορεί την πρώτη της ταινία, την οποία, μάλιστα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν και ανήλικοι!

Όπως ανακοίνωσε αποκλειστικά στη «Variety», πρόκειται για το «Shakedown», ένα ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στη λεσβιακή υποκουλτούρα των αφροαμερικανικών strip clubs του Νότιου Λος Άντζελες και θα είναι διαθέσιμη για -δωρεάν- παρακολούθηση, από την Τετάρτη 04/03 και για ολόκληρο το Μάρτιο.

Με αυτή του την κίνηση, ο ψηφιακός γίγαντας πορνογραφικού περιεχομένου, ο οποίος εκτιμάται ότι μόνο πέρυσι είχε 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις στον ιστότοπό του, επιχειρεί να διευρύνει το κοινό του, αλλά και να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του.

pornhub shakedown berlinale 2018

«Αυτή η ταινία αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης γενικής δέσμευσης που έχει η εταιρεία μας να στηρίζει τις τέχνες. Θέλουμε να μας θεωρούν μια πλατφόρμα την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν καλλιτέχνες και δημιουργοί», δήλωσε ο διευθυντής του «Pornhub» Alex Klein, προσθέτοντας ότι «έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχουν καλλιτέχνες που ανεβάζουν περιεχόμενο στον ιστότοπό μας, που δύσκολα θα μπορούσε να έχει θέση σε μέρη όπως το YouTube ή το Vimeo, όπου δεν επιτρέπεται το γυμνό. Για το λόγο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα της ταινίας “Shakedown” από το “Pornhub”».

Αξίζει να αναφερθεί πως η Leilah Weinraub, σκηνοθέτρια του εν λόγω ντοκιμαντέρ, είναι καταξιωμένη κινηματογραφίστρια και εννοιολογική καλλιτέχνις, έργα της οποίας έχουν παρουσιαστεί, μεταξύ άλλων, στο Μουσείο Whitney και στο MoMA τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ, η εν λόγω ταινία, μετά τη λήξη της προβολής της στο «Pornhub» θα συμπεριληφθεί στην playlist του καναλιού της Criterion!

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Βρετανός αγόρασε σπίτι με… 1,20 ευρώ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ