Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η τεχνολογία σημαντικός τομέας ευκαιριών για το 83% των γυναικών στελεχών

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σημαντικό στοιχείο για την στρατηγική τους θεωρούν την τεχνολογία οι γυναίκες που βρίσκονται σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με την έρευνα Global Female Leaders Outlook 2019 της KPMG.

Συγκεκριμένα, σχεδόν η πλειοψηφία των γυναικών (83%) σε ηγετικές θέσεις υποστηρίζει ότι οι ανατρεπτικές (disruptive) τεχνολογίες προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες παρά κινδύνους.

Δείτε επίσης: Η Κίνα δημιούργησε σύστημα αναγνώρισης προσώπου πίσω από μάσκα!

Επιπλέον, οι συγκεκριμένες γυναίκες αναμένουν θετικά αποτελέσματα επιστροφής επένδυσης (ROI – return of investment) από την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική διαδικασία αυτοματοποίησης, ενώ επιθυμούν να μάθουν οτιδήποτε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες για την τεχνητή νοημοσύνη. Επίσης, η πλειοψηφία των γυναικών στελεχών κατανοεί πολύ καλύτερα τους πελάτες τα τελευταία χρόνια, χάρη στις αναλύσεις δεδομένων (data analytics).

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ