Προσέλαβε τρεις για να δολοφονήσουν τον πρώην σύζυγό της, ώστε να πάρει πίσω την κόρη της!

Must Read

Από τρεις διαφορετικούς ανθρώπους ζήτησε να δολοφονήσουν τον πρώην σύζυγό της μια Βρετανίδα, καθώς του κρατούσε «μανιάτικο» το ότι κατάφερε κερδίσει δικαστικά την κηδεμονία της κόρης τους.

Η 39χρονη Βικτόρια Μπρίντεν από το Λίτλπορτ, η οποία κρίθηκε ένοχη για τις πράξεις της, προσέφερε σε έναν από τους τρεις άντρες που προσέγγισε από το 2014 έως το 2019 για αυτό το σκοπό το ποσό των 5.600 ευρώ.

Απώτερος στόχος της ήταν να κερδίσει πίσω την κηδεμονία της έφηβης, πλέον, κόρης της, μετά τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Ρομπ Περκς.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει δέκα χρόνια από το χωρισμό τους, δεν είχε σταματήσει να διψά για εκδίκηση.

Διαβάστε επίσης: Έβαλε περούκα, φόρεσε μαθητική στολή και πήγε στο παλιό του σχολείο για να… παρενοχλήσει μαθήτριες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This