Απίστευτο! Σατανιστές στις ΗΠΑ σφάζουν και ακρωτηριάζουν ολόκληρα κοπάδια αγελάδων!

Must Read

Σοκαριστικές πρακτικές εφαρμόζουν σατανιστικές ομάδες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει διακεκριμένος εξορκιστής.

Ο Μπομπ Λάρσον, εξορκιστής και συγγραφέας του βιβλίου «UFO and the Alien Index», σε συνέντευξή του στην «Daily Star», εξήγησε ότι πίσω από τους μυστηριώδεις ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων βοοειδών τα τελευταία 30 χρόνια κρύβονται σατανιστές.

Τελευταίο παράδειγμα των διεστραμμένων πρακτικών τους αποτελεί ένα κοπάδι αγελάδων που βρέθηκε σφαγιασμένο και ακρωτηριασμένο στο Όρεγκον στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

Δείτε επίσης: Άγγλοι αστυνομικοί είχαν αϋπνίες και φώναξαν τον «προπονητή ύπνου» του… Κριστιάνο Ρονάλντο

Στα άτυχα ζώα, εκτός από αφαίμαξη, είχε γίνει και αφαίρεση των γεννητικών τους οργάνων. Τα σενάρια που είχαν ακουστεί από συνωμοσιολόγους ήταν πολλά. Κάποια έριχναν την ευθύνη γι’ αυτό που συνέβη σε μυστικά κυβερνητικά σχέδια, κάποια σε άγνωστα δολοφονικά ζώα και άλλα σε εξωγήινους.

Λάτρεις της αδρεναλίνης

Σύμφωνα με τον Λάρσον όμως, ήταν έργο ομάδων που λατρεύουν τον Σατανά. «Υπάρχουν ομάδες ανθρώπων, μυστικές ομάδες. Η ακρίβεια με την οποία έχουν γίνει τα τραύματα και το γεγονός ότι αφαιρούν συγκεκριμένα όργανα συνδέονται με αυτές. Κάποιες σατανιστικές ομάδες πιστεύουν ότι αντλούν κάποιου είδους δύναμη μέσα από αυτό, ότι αυτό ευχαριστεί τον Σατανά», εξήγησε, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλές βαθμίδες μέσα στις σατανιστικές οργανώσεις, που απαιτούν από απλά τελετουργικά, όπως αυτά, μέχρι ανθρωποθυσίες.

Ακόμη, σύμφωνα με τον Λάρσον, υπάρχουν και μεμονωμένα άτομα, λάτρεις της περιπέτειας και της αδρεναλίνης, που καταφεύγουν σε τέτοιες πρακτικές για πλάκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This