Πέμπτη 17/6/2021

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου «παγώνει» τα πακέτα του, λόγω COVID-19

Την πλειονότητα των τουριστικών πακέτων του «παγώνει» -μέχρι νεωτέρας- λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου. Ωστόσο σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, από ό,τι φαίνεται, η Ελλάδα δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα.

Η TUI, με έδρα στο Ανόβερο της Γερμανίας, ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι αναστέλλει «μέχρι νεωτέρας» τη λειτουργία της πλειοψηφίας των ταξιδιωτικών της δραστηριοτήτων, όπως οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εξαιτίας της επιδημίας του Covid-19.

Δείτε επίσης: Φοβούνται μετάλλαξη του κορωνοϊού μετά από βαριά συμπτώματα σε νέους

Στέλεχος της εταιρίας υποστήριξε στο ΑΠΕ ότι την περίοδο που διανύουμε και ουσιαστικά έως τα τέλη Απριλίου η δραστηριοποίηση της TUI στην Ελλάδα είναι ελάχιστη και εντοπίζεται σε πολύ λίγες πτήσεις σε Κρήτη και Ρόδο. Επίσης, τα ξενοδοχεία του ομίλου δεν είναι σε λειτουργία, καθώς εκκινούν παραδοσιακά στις αρχές Μαΐου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η TUI σε αυτή τη φάση, όπως υποστήριξε το στέλεχός της, αφορά κυρίως την Ισπανία και τα Κανάρια νησιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ