Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αναγνώστης από Αγγλία: Οι «χαλαροί» (μέχρι χθες) Βρετανοί, άδειασαν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις… απευθείας από σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Έσσεξ! 

Αναγνώστης του newsbreak.gr επικοινώνησε μαζί μας σχολιάζοντας πως νωρίτερα σήμερα, η εικόνα που αντίκρισε σε σούπερ μάρκετ που πήγε για να προμηθευτεί τα απαραίτητα… ήταν εικόνα «πολεμικής κατάστασης».

«Οι Βρετανοί δείχνουν τρομοκρατημένοι, αλλά νομίζω πως οι αντιδράσεις μερικών, είναι υπερβολικές. Η γιαγιά που βρισκόταν μπροστά μου, κράταγε από 2 8άδες χαρτιά υγείας σε κάθε μασχάλη. Όποιος έχει (χρήματα) να καταναλώσει, για κάποιο περίεργο λόγο, αγοράζει ότι μπορεί, με αποτέλεσμα απλά να δημιουργεί πρόβλημα στην ανεφοδιαστική αλυσίδα, και να μην μπορεί ο κάθε ένας να προμηθευτεί τα απαραίτητα.»

«Η μόνη λύση, πριν να είναι αργά, θα είναι να μπει πλαφόν από την κυβέρνηση των Τόρις στις αγορές (στα απαραίτητα) στα σούπερ μάρκετ – να αγοράζουμε τα απαραίτητα με δελτίο, ανά σπιτικό, ανά οικογένεια… γιατί αλλιώς, θα έχουμε πρόβλημα!».

Δείτε επίσης: Βοσκός ενημερώνει τα γίδια του για τα μέτρα πρόληψης από τον κορωνοϊό (video)

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ