Σάββατο 19/6/2021

Από γραμματείς του Λευκού Οίκου έως πόρνες στο κρεβάτι του Αμερικανού προέδρου JFK 

Ο,τι φορούσε φούστα προσέλκυε τον ενδιαφέρον τον JFK, ο οποίος, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτεται σε σημειώσεις που κρατούσε βοηθός του, δεν είχε δύσκολο γούστο στις γυναίκες. Από σταρ του Χόλιγουντ έως γραμματείς του Λευκού Οίκου, στρίπερ, call girls και πόρνες που κινούνταν στους κύκλους της μαφίας – για τον Αμερικανό πρόεδρο όλες οι γυναίκες ήταν ίδιες, αφού το μόνο που τον ένοιαζε ήταν το σεξ. «Αν δεν πάω με γυναίκα για τρεις μέρες, με πιάνει τρελός πονοκέφαλος» είχε εκμυστηρευτεί κάποτε στον Βρετανό πρωθυπουργό Χάρολντ Μακμίλαν.

Η ακόρεστη δίψα του Τζον Φ. Κένεντι για σεξ ήταν κάτι που απασχολούσε πολύ και τον ίδιο, καθώς, σύμφωνα με σημειώσεις που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο το οποίο χρησιμοποιούσε για την προεκλογική καμπάνια του το 1960 και είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, φοβόταν μη διαρρεύσει στον Τύπο αυτή η αδυναμία του. «Εχω θέμα με τις ξανθιές» είχε γράψει σε μία από τις 98 σελίδες των σημειώσεων που είχε ανταλλάξει με τον βοηθό του όταν είχε πάθει λαρυγγίτιδα. Οι σημειώσεις αυτές θα πουληθούν σε δημοπρασία στο Τέξας τον επόμενο μήνα.

Η Ανίτα Έκμπεργκ

Σκεπτόμενος, μάλιστα, ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι θα εξέθεταν τις απιστίες του, είχε προσθέσει: «Φοβάμαι ότι θα με χτυπήσουν με κάτι τέτοιο πριν από τις εκλογές». Σε άλλο μήνυμά του ανέφερε ότι, σε περίπτωση που θα κέρδιζε τις εκλογές, θα αναγκαζόταν να σταματήσει το αχαλίνωτο σεξ εκτός γάμου.

Κάτι τέτοιο, φυσικά, δεν έγινε ποτέ, αφού, σύμφωνα με όλους τους βιογράφους του, όταν ο 43χρονος JFK έγινε πρόεδρος, εκμεταλλευόταν τις συχνές απουσίες της Τζάκι από την Ουάσινγκτον, αλλά και το δικό του φορτωμένο πρόγραμμα ταξιδιών, και την απατούσε με κάθε ευκαιρία, ακολουθώντας τη συμβουλή που, κατά δική του ομολογία, είχε δώσει ο πατέρας του σε εκείνον και στους δύο αδελφούς του, να «γ…ε συχνά».

Photo: Science in HD

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ