Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Ποιο Netflix; Το Pornhub προτιμούν οι… μερακλήδες, εν καιρώ πανδημίας!

Με τις δημόσιες συναθροίσεις να έχουν απαγορευτεί στις περισσότερες χώρες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό και με τα μπαρ, τα εστιατόρια και τους κινηματογράφους να έχουν κλείσει, τα εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, φαίνεται ότι το έχουν ρίξει… στο πορνό!

Η Pornhub, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνό στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες μέρες έχει καταγράψει τεράστια αύξηση στην επισκεψιμότητά της παγκοσμίως. Η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη ιδιαίτερα στις τρεις χώρες τις Ευρώπης που έχουν χτυπηθεί πιο σκληρά από την πανδημία, τις Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, ιδιαίτερα μετά και την ανακοίνωση ότι προσφέρει δωρεάν την premium πρόσβαση σε «αποκλειστικό πορνογραφικό υλικό».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι την ημέρα που έγινε η εν λόγω ανακοίνωση, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας αυξήθηκε κατά 61% στην Ισπανία, κατά 57% στην Ιταλία και κατά 38% στη Γαλλία.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος σε όλη την Ευρώπη θέλει κάτι για να του αποσπάσει την προσοχή, όσο βρίσκεται σε καραντίνα», σχολίασε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ