Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Τρία χρόνια… έγκυος δηλώνει 40χρονη Αμερικανίδα

Τη μεγαλύτερη σε διάρκεια εγκυμοσύνη στον κόσμο πιστεύει ότι διανύει μια 40χρονη γυναίκα από το Κολοράντο, η οποία, αντί για το παραδοσιακό εννεάμηνο, θεωρεί ότι είναι ήδη τρία χρόνια έγκυος… και συνεχίζει.

Η Σάρα Χόλιντεϊ υποστηρίζει ότι έμεινε έγκυος τον Ιούλιο του 2016. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ότι είχε αποβάλει, καθώς δεν άκουγαν την καρδιά του μωρού, η κοιλιά της Σάρα συνέχισε να μεγαλώνει. Πιστεύει έτσι ότι βιώνει μια «απόκρυφη εγκυμοσύνη» που δεν μπορεί να ανιχνευτεί από τις συμβατικές ιατρικές εξετάσεις.

ΕΓΚΥΟΣ ΗΠΑ

Δείτε επίσης: Μείωση παραγωγής στο μεγαλύτερο εργοστάσιο! 100 εκατ. λιγότερα προφυλακτικά

Έχει βρει μάλιστα μια φιλανθρωπική οργάνωση, τα μέλη της οποίας την καθησύχασαν λέγοντάς της ότι η κύηση εξελίσσεται τόσο αργά, που ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί ο καρδιακός παλμός του εμβρύου. Οι επαγγελματίες γυναικολόγοι, από την πλευρά τους, την έχουν προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα κανονικής εγκυμοσύνης και πως, κατά τη γνώμη τους, πρόκειται για ψευδοκύηση, ένα ψυχοσωματικό φαινόμενο κατά το οποίο η γυναίκα εκδηλώνει τα τυπικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης χωρίς όμως να υπάρχει έμβρυο.

ΕΓΚΥΟΣ ΗΠΑ

Η ίδια, πάντως, επιμένει να πιστεύει το σενάριο της κύησης, λέγοντας ότι ανυπομονεί να γεννηθεί το μωρό της. Είχε δυσκολευτεί ιδιαιτέρως να μείνει έγκυος, άλλωστε, καθώς έως τον Ιούλιο του 2016 είχε βιώσει εννέα αποβολές.

ΕΓΚΥΟΣ ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ