Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Την «ένοχη σιωπή» του Μπιλ Κλίντον γύρω από την υπόθεση του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, θίγει νέο βιβλίο

Για «ένοχη σιωπή» αναφορικά με την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν κατηγορεί τον πρώην «πλανητάρχη», Μπιλ Κλίντον, ο συγγραφέας νέου βιβλίου για τον μακαρίτη Αμερικανό παιδόφιλο.

Ο Μπράντλεϊ Έντουαρντς, ο δικηγόρος που είχε βάλει σκοπό της ζωής του επί 11 χρόνια να κλείσει τον Επστάιν στη φυλακή, αναφέρεται στις σελίδες του βιβλίου του, «Relentless Pursuit», στη στενή φιλία που διατηρούσε ο καταδικασμένος παιδόφιλος με δύο προέδρους των ΗΠΑ, τον Μπιλ Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ.

τζεφρι επσταιν βιβλιο

Παρότι ο ίδιος δεν βρήκε το παραμικρό στοιχείο ότι κάποιος από τους δύο αυτούς άνδρες κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια, κατά το διάστημα που έκαναν παρέα μαζί του, βρίσκει ύποπτη τη σιωπή του Κλίντον γύρω από την υπόθεση. Όπως αναφέρει, ο Τραμπ δέχτηκε να του δώσει συνέντευξη, ενώ ο πρώην «πλανητάρχης» αρνήθηκε να τον συναντήσει.

«Ποτέ δεν είπα ή πίστεψα ότι ο Μπιλ Κλίντον έκανε κάτι κακό στην υπόθεση με την Γκισλέν, τον Επστάιν ή τα αεροπορικά ταξίδια τους, όμως είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζει χρήσιμες πληροφορίες. Δε μπορώ παρά να αναρωτηθώ, γιατί δεν σηκώνει το τηλέφωνο να μας πει όσα γνώριζε», γράφει ο Εντουαρντς, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ ήταν πρόθυμος να βοηθήσει.

«Ο Τραμπ είπε ότι πάντα ο Επστάιν περιτριγυριζόταν από νεαρά κορίτσια, εξ όσων γνώριζε, όμως, κανένα από αυτά δεν ήταν ανήλικο. Όταν, μάλιστα, τον ρώτησα τη φήμη που έλεγε ότι είχε διώξει τον Επστάιν από το “Μαρ-α-Λάγκο”, επειδή είχε επιχειρήσει να πάρει στο δωμάτιό του τη 15χρονη κόρη ενός μέλους του club, έκανε μια παύση και απάντησε ότι είχε συμβεί κάτι σχετικό», αναφέρει ο συγγραφέας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ