Ρωσική σούπα μπορς για τους στρατιωτικούς και τους γιατρούς μαγείρεψαν ντόπιοι σεφ στο Μπέργκαμο

Must Read

Ρωσική σούπα μπορς μαγείρεψαν τοπικοί μάγειρες στο Μπέργκαμο όπου Ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί και εμπειρογνώμονες συνδράμουν τους Ιταλούς συναδέλφους τους και τις αρχές στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προκειμένου να νοιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Οι μάγειρες μάλιστα ζήτησαν εκ των προτέρων την επιείκεια των Ρώσων στρατιωτικών γιατρών στην περίπτωση που η σούπα μπορς την οποία έφτιαξαν με ρωσική συνταγή δεν είναι και τόσο πετυχημένη, γράφοντας σε μια επιγραφή που την τοποθέτησαν μπροστά από μια μεγάλη κατσαρόλα, στα ιταλικά και ρωσικά την εξής φράση: «Μπορς, Συγχωρείστε μας είναι η πρώτη φορά!».

Δείτε επίσης: Βλέπουν τους γιατρούς σαν… λεπρούς και σπάνε αυτοκίνητα που έχουν μάσκες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, την 1η Απρίλιου οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πραγματοποίησαν πλήρη απολύμανση και υγειονομικό καθαρισμό σε τρεις οίκους ευγηρίας στις κοινότητες Μπρεμπάτε ντι Σόπρα , Πόντε Σαν Πιέτρο και Ποντίντα. Απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παρακείμενους χώρους των ιατρικών μονάδων.

Μέχρι σήμερα οι Ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί και εμπειρογνώμονες μαζί με τους Ιταλούς συναδέλφους τους, έχουν αναπτύξει δραστηριότητες σε 17 ιατρικά ιδρύματα στην επαρχία Μπέργκαμο. Στις δραστηριότητες αυτές συμμετέχουν καθημερινά κινητές μονάδες απολύμανσης του ρωσικού στρατού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This