Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021

Ρωσική σούπα μπορς για τους στρατιωτικούς και τους γιατρούς μαγείρεψαν ντόπιοι σεφ στο Μπέργκαμο

Ρωσική σούπα μπορς μαγείρεψαν τοπικοί μάγειρες στο Μπέργκαμο όπου Ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί και εμπειρογνώμονες συνδράμουν τους Ιταλούς συναδέλφους τους και τις αρχές στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προκειμένου να νοιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Οι μάγειρες μάλιστα ζήτησαν εκ των προτέρων την επιείκεια των Ρώσων στρατιωτικών γιατρών στην περίπτωση που η σούπα μπορς την οποία έφτιαξαν με ρωσική συνταγή δεν είναι και τόσο πετυχημένη, γράφοντας σε μια επιγραφή που την τοποθέτησαν μπροστά από μια μεγάλη κατσαρόλα, στα ιταλικά και ρωσικά την εξής φράση: «Μπορς, Συγχωρείστε μας είναι η πρώτη φορά!».

Δείτε επίσης: Βλέπουν τους γιατρούς σαν… λεπρούς και σπάνε αυτοκίνητα που έχουν μάσκες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, την 1η Απρίλιου οι Ρώσοι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πραγματοποίησαν πλήρη απολύμανση και υγειονομικό καθαρισμό σε τρεις οίκους ευγηρίας στις κοινότητες Μπρεμπάτε ντι Σόπρα , Πόντε Σαν Πιέτρο και Ποντίντα. Απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς παρακείμενους χώρους των ιατρικών μονάδων.

Μέχρι σήμερα οι Ρώσοι στρατιωτικοί γιατροί και εμπειρογνώμονες μαζί με τους Ιταλούς συναδέλφους τους, έχουν αναπτύξει δραστηριότητες σε 17 ιατρικά ιδρύματα στην επαρχία Μπέργκαμο. Στις δραστηριότητες αυτές συμμετέχουν καθημερινά κινητές μονάδες απολύμανσης του ρωσικού στρατού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ