ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΦρίκη στη Συρία: Οι τελευταίες στιγμές των Δρούζων γιατρών και νοσοκόμων πριν σφαγιαστούν από τους ισλαμιστές του Τζολάνι!

Φρίκη στη Συρία: Οι τελευταίες στιγμές των Δρούζων γιατρών και νοσοκόμων πριν σφαγιαστούν από τους ισλαμιστές του Τζολάνι!

Επίσης κυκλοφορούν συγκλονιστικά βίντεο με τις δυνάμεις HTS της Συρίας να εξευτελίζουν τους άνδρες των Δρούζων

Η κοινότητα των Δρούζων της Συρίας δέχεται βίαιη επίθεση από τις κυβερνητικές δυνάμεις του ισλαμοφασίστα Τζολάνι. Δεκάδες σφαγιάστηκαν, αμάχοι απομακρύνονται, εικόνες απόλυτου χάους στη Δαμασκό.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτυπώνει με ανατριχιαστικό τρόπο τις τελευταίες στιγμές των Δρούζων γιατρών και νοσοκόμων πριν σφαγιαστούν από τα «πρωτοπαλίκαρα» του Άχμεντ Χουσεΐν αλ-Σαράα, γνωστού με το πολεμικό του ψευδώνυμο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Τζολάνι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

Επίσης κυκλοφορούν συγκλονιστικά βίντεο με τις δυνάμεις HTS της Συρίας να εξευτελίζουν τους άνδρες των Δρούζων, προκαλώντας οργή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

*Φωτογραφία screenshot

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης