ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι έξω από σούπερ μάρκετ στο Μίσιγκαν - 11 τραυματίες

ΗΠΑ: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι έξω από σούπερ μάρκετ στο Μίσιγκαν – 11 τραυματίες

Έξι εξ αυτών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη ο δράστης

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά το Σάββατο (26/7) σε επίθεση με μαχαίρι έξω από αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Τράβερς Σίτι, στην πολιτεία Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Δράστης της αιματηρής επίθεσης είναι ένας 42χρονος κάτοικος της πολιτείας ο οποίος συνελήφθη επί τόπου. Όπως ανέφερε ο σερίφης της κομητείας Γκραντ Τράβερς, Μάικλ Σέι, πρόκειται για μεμονωμένη ενέργεια και τα θύματα φέρεται να επιλέχθηκαν τυχαία.

Το χρονικό της επίθεσης

Τρόμος επικράτησε στο Μίσιγκαν όταν ο δράστης, οπλισμένος με  μαχαίρι, εισέβαλε στον χώρο του καταστήματος και άρχισε να επιτίθεται σε ανυποψίαστους πελάτες.

Επικράτησαν στιγμές πανικού με ανθρώπους να τρέχουν να κρυφτούν για να διαφύγουν από τη μανία του 42χρονου. Ο δράστης κινούνταν από τμήμα σε τμήμα και τραυμάτιζε αδιακρίτως πολίτες που βρίσκονταν μέσα στο σούπερ μάρκετ.

«Υπήρχαν αίματα παντού», δήλωσε στην New York Times η αυτόπτης μάρτυρας Τζούλια Μάρτελ, η οποία ανέφερε πως αρχικά άκουσε κραυγές και κατόπιν είδε τον δράστη να επιτίθεται σε ανθρώπους στο φαρμακευτικό τμήμα.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων σε συνδυασμό με την παρέμβαση πολιτών εντός του καταστήματος συνέδραμαν στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με τον σερίφη.

Η στιγμή της σύλληψης του δράστη:

Έξι τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με ενημέρωση, έντεκα τραυματίες – έξι άνδρες και πέντε γυναίκες – μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εκ των οποίων έξι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και πέντε σε σοβαρή. Τρεις από τους τραυματίες χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

*Πηγή φωτογραφίας: unsplash.com/Bruno Guerrero

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης