Εταιρία δημιούργησε αυτόματο πωλητή… πίτσας με γεύση σαν να βγήκε μόλις από ξυλόφουρνο

Must Read

Καλιφορνέζικη εταιρία δημιούργησε αυτόματο πωλητή πίτσας που υπόσχεται ότι μπορεί να συγκριθεί… χωρίς φόβο με τις πίτσες ξυλόφουρνου και να «σερβίρει» όποιο συνδυασμό επιλέξετε σε τρία λεπτά.

Η Basil Street παρουσίασε το νέο της σύστημα, που, όπως υποστηρίζει, μπορεί να φτιάξει και να σερβίρει πίτσες διαμέτρου 25 εκατοστών γρήγορα και με τα πιο φρέσκα υλικά. Η διαδικασία παρασκευής της πίτσας βασίζεται στον φούρνο τριών στοιχείων, όπως τον ονομάζει, που δεν είναι μικροκυμάτων και δημιουργεί «εμπειρία ξυλόφουρνου» σε ελάχιστο χρόνο.

Ο αυτόματος αυτός παρασκευαστής πίτσας δίνει τη δυνατότητα επιλογών μεταξύ τεσσάρων τυριών πεπερόνι αλλά και της πίτσας του μήνα, πάντα με λεπτή ιταλική ζύμη και σε τιμή που κυμαίνεται από τα 6,95 δολάρια έως τα 11,95. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Digital Trends, κάθε αυτόματο μηχάνημα είναι φορτωμένο με 150 φρεσκοκατεψυγμένες πίτσες. Στο μηχάνημα υπάρχει μια επιφάνεια αφής, όπου γίνονται οι επιλογές, ενώ η πληρωμή γίνεται με κάρτα.

Δείτε επίσης: Βιβλίο για «Lockdown» στο Λονδίνο του 2005 είχε απορριφθεί ως υπερβολικό – Τώρα τρέχουν να το εκδώσουν

«Ύστερα από τρία χρόνια που τελειοποιούμε τη διαδικασία για να παρέχουμε ασύγκριτη πίτσα γκουρμέ, στιλ ξυλόφουρνου, με την ευκολία που παρέχει ένας αυτόματος πωλητής, βρισκόμαστε με ενθουσιασμό στο σημείο που θα κάνουμε το επόμενο βήμα και θα φέρουμε αυτό το κόνσεπτ στην αγορά» δηλώνει ο Ντέγκλιν Κινίλι, διευθύνων σύμβουλος της Basil Street.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί πιλοτικά μηχανήματα με πίτσα στο Τέξας, στο Κάνσας, το Μιζούρι, στη Βόρεια Καρολίνα και τη Νότια Καλιφόρνια, ενώ η εταιρία στοχεύει σε σημεία με μεγάλη κίνηση, όπως τα αεροδρόμια, οι στρατιωτικές βάσεις, τα νοσοκομεία κ.τλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This