Φιλανθρωπική οργάνωση από Χάρι και Μέγκαν με όνομα εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη «αρχή»

Must Read

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ εμπνεύστηκαν από μια ελληνική λέξη το όνομα της νέας φιλανθρωπικής οργάνωσής τους αλλά και του γιου τους. Αφού η βασίλισσα Ελισάβετ τούς… έκαψε το «βασιλικό» όνομα Sussex Royal, όπως ήθελαν να ονομάσουν τη φιλανθρωπική τους οργάνωση, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αυτή θα αποκαλείται «Archewell».

Το όνομα Αρτσγουελ, το οποίο παραπέμπει στο όνομα του γιου τους, Αρτσι, είναι εμπνευσμένο από την ελληνική λέξη «αρχή», καθώς το λανσάρισμα της φιλανθρωπικής τους οργάνωσης σηματοδοτεί επισήμως τη νέα αρχή στην κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, μετά την εγκατάλειψη του στενού κύκλου της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ο ερχομός του γιου τους επίσης είχε σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην οικογενειακή ζωή τους, γι’ αυτό τον είχαν ονομάσει Αρτσι, επίσης από την ελληνική λέξη «αρχή». Από το Λος Αντζελες, όπου ζουν, οι Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι, εκτός από τη φιλανθρωπική της δράση, η Archewell θα διαθέτει και ιστοσελίδα, η οποία θα προσφέρει δωρεάν υλικό για μόρφωση, «μέσω ταινιών, ραδιοφωνικών εκπομπών και βιβλίων». Η «Telegraph» αποκάλυψε ότι το ζευγάρι κατέθεσε την αίτηση για την ίδρυση της Archewell στις ΗΠΑ προ μηνός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This