Κόντεψε να πνιγεί στο μήνα του μέλιτος!

Must Read

Νιόπαντρο, που πνιγόταν σε παραλία της Σαρδηνίας, έσωσε ο Ιταλός Ολυμπιονίκης κολύμβησης, Φιλίππο Μανίνι.

Ο 45χρονος Αντρέα Μπενεντέτο βρισκόταν στο μήνα του μέλιτος, αφού είχε παντρευτεί μόλις δυο μέρες νωρίτερα στο Κάλιαρι.

Την ημέρα εκείνη το ζευγάρι απολάμβανε το μπάνιο του στη θάλασσα πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα. Ο Μπενεντέτο έπεσε μέσα και, εξαιτίας μιας πάθησης που έχει, νιώθοντας το κρύο νερό, δεν κατάφερνε να κουνηθεί, ώστε άρχισε να βουλιάζει. Ένας ισχυρός άνεμος απομάκρυνε το θαλάσσιο στρώμα την ώρα που η σύζυγός του προσπαθούσε απεγνωσμένα να του κρατήσει το κεφάλι εκτός νερού.

Οι φίλοι του ζευγαριού, που κάθονταν στην παραλία «Κάλα Σίντσιας», μόλις αντιλήφθηκαν το συμβάν, άρχισαν να καλούν για βοήθεια.

Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν να βοηθήσουν με μια σωστική λέμβο, αλλά ο 37χρονος Μανίνι βρισκόταν πιο κοντά στον Μπενεντέτο και τον προσέγγισε πρώτος. Τον σήκωσε προς το πάνω και του κράτησε το κεφάλι έξω από το νερό, μέχρι να φτάσουν οι ναυαγοσώστες.

«Ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Πολύ τρομαγμένος. Όταν τον έφτασα, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, και δεν ήταν εύκολο να τον σηκώσω, για να τον βάλω στη λέμβο. ‘Έτσι τον βάλαμε σε ένα άλλο φουσκωτό στρώμα, που είχαν κάποιοι άλλοι εκεί κοντά», δήλωσε ο Μανίνι στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Ο Μανίνι, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία με την σύντροφό του, την ιταλίδα τηλεοπτική αστέρα και μοντέλο Τζόρτζια Πάλμας, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. το 2005 και το 2007, ενώ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 με την ιταλική ομάδα σκυταλοδρομίας 4×200μ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This