Μητέρα γιατρός έχασε την επιμέλεια του παιδιού της λόγω της δουλειάς της (video)

Must Read

Έναν εφιάλτη ζει μια Αμερικανίδα γιατρός που εκτός από το να μάχεται καθημερινά, κόντρα στον κορωνοϊό, έχασε την επιμέλεια του παιδιού της λόγω της δουλειάς της!

Η Τερέζα Γκριν που εργάζεται σε νοσοκομείο στο Μαιάμι της Φλόριντα μιλώντας στο CNN, εξηγεί, ότι έχασε την επιμέλεια την τετράχρονης κόρης της υπό τον φόβο για έκθεση του παιδιού στον κορωνοϊό!

Μετά από αίτηση του πρώην συζύγού της, ο ίδιος κατάφερε να πάρει την επιμέλεια του κοριτσιού με την αιτιολογία ότι υπάρχει αυξημένη έκθεση της μητέρας στον Covid-19. Ο δικαστής έδωσε την  έγκριση λέγοντας πως ήταν «προς το καλύτερο συμφέρον του παιδιού» αφού υπάρχει έξαρση της πανδημίας στην Φλόριντα.

«Είναι άδικο και σκληρό να μου ζητούν να επιλέξω μεταξύ του παιδιού μου και του όρκου που έδωσα ως γιατρός», σχολιάζει η Τερέζα Γκριν.

https://www.youtube.com/watch?v=xKtaPnNJUBw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This