Ρεζίλι έγινε ο Ζάεφ (ηχητικό)- Ιδού σε ποιον άνθρωπο παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας ο Τσίπρας

Must Read

Ρεζίλι έγινε ο Ζόραν Ζάεφ, που εκτός των άλλων απέδειξε ότι είναι ανεύθυνος και επικίνδυνος, καθώς υποσχόταν μεταξύ άλλων ότι θα δωροδοκήσει και τον Πατριάρχη.  Αυτόν τον άνθρωπο τον εμπιστεύθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και του…παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας.

Όπως αποκαλύφθηκε  δύο Ρώσοι φαρσέρ, γνωστοί για τις τηλεφωνικές «πλάκες» τους, παγίδευσαν τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας που άνοιξε το στόμα του και είπε απίστευτα πράγματα, επιβεβαιώνοντας όσους τον κατηγορούν για τον περίεργο ρόλο του και τον αδίστακτο χαρακτήρα του.

https://youtu.be/h4NMVZiaFv8

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως σήμερα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πρωθυπουργός Ζάεφ ζήτησε συγγνώμη, αλλά απέκλεισε την πιθανότητα να παραιτηθεί όπως ζητά η αντιπολίτευση.

Ο ίδιος κάλεσε τα μέσα ενημέρωσης μετά τη διαδικτυακή μετάδοση των σχολίων που έκανε στις τρεις τηλεφωνικές συζητήσεις που είχε μεταξύ Αυγούστου 2018 και Απριλίου 2019, στις οποίες νόμιζε ότι συνομιλούσε με τον τότε πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτεμπεργκ.

Στην πραγματικότητα, συνομιλούσε, χωρίς να το γνωρίζει, με τους Ρώσους κωμικούς Βλαντίμιρ Κουζνετσόφ ή Βόβαν και Αλεξέι Στολιάροφ ή Λέξους.

Ο «Βόβαν» και ο «Λέξους», οι Ρώσοι φαρσέρ

Έτοιμος να «λαδώσει» το Φανάρι

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, σε μια από αυτές τις συνομιλίες, ο φαρσέρ, που υποδύεται τον Ποροσένκο, προτείνει να διαδραματίσει ρόλο μεσάζοντα μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας του και του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναγνώρισε τον Ιανουάριο την αυτοκεφαλία στην ουκρανική Εκκλησία, προκαλώντας την αγανάκτηση της Μόσχας και της Ρωσικής Εκκλησίας που κατήγγειλε ένα σχίσμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ψεύτικος Πόροσενκο εξηγεί ότι πέτυχε αυτή την διπλωματική και θρησκευτική νίκη δίνοντας ο ίδιος «προσωπικά χρήματα στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο». «Στην περίπτωσή μου, κατέβαλα 150.000 ευρώ, για εσάς, είναι φθηνότερο», είπε ο κωμικός μιλώντας για ένα ποσό των 100.000 ευρώ.
«Εξαιρετικά, δεν θα υπάρξει πρόβλημα», απαντά ο Ζάεφ.

Η συγγένεια ανάμεσα στον Ποροσένκο και τον… Μέγα Αλέξανδρο

Σε μία δεύτερη συνομιλία εκ μέρους του πρώην Ουκρανού προέδρου, «αποκάλυψαν» ότι επιστήμονες από την Ουκρανία κατόρθωσαν να «εξακριβώσουν» τη «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

«Οι επιστήμονές μας έχουν ήδη εξακριβώσει τη σχέση μου μαζί του, οπότε μπορώ να αποκαλούμαι Μέγας Πέτρο», είπαν οι φαρσέρ σε μία από τις συζητήσεις τους, μιλώντας εκ μέρους του Ποροσένκο.

«Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί επιστήμονες μας έκαναν μια σειρά ιστορικών ανακαλύψεων. Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί είναι αρχαίοι Σουμέριοι… Σε μια περίοδο, η περιοχή μας άνηκε στην Αλεξάνδρεια», πρόσθεσε ο Ποροσένκο

Απαντώντας, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ φέρεται να δήλωσε ότι «διάβασε γι’ αυτό» και πως «η ιστορία μπορεί να μας ενώνει».

Οι κατάσκοποι της Μόσχας

Σε μια άλλη συζήτηση, πιστεύοντας ότι μιλά με τον Στόλτεμπεργκ, ο πρωθυπουργός της βαλκανικής χώρας δηλώνει ότι η Μόσχα διατηρεί «πολλούς κατασκόπους στην περιοχή».

H αντιπολίτευση ζητά την παραίτησή του

«Είμαι θύμα του ανοιχτού μου χαρακτήρα και απατεώνων από χώρες με προσανατολισμό ενάντια στο ΝΑΤΟ». «Αυτό που συνέβη πρέπει να σημάνει συναγερμό τόσο σ΄ εμάς όσο και σ΄ ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο, στον οποίο υπάρχει επιτακτική ανάγκη για μια ολοκληρωμένη και οργανωμένη μάχη κατά των ψευδών ειδήσεων και των μηχανορραφιών. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δέχομαι ότι είμαι θύμα του ανοιχτού μου χαρακτήρα και της μόνιμης διάθεσής μου να επικοινωνώ με όλους. Βρίσκομαι σε συνεχή ανοικτή γραμμή με όλους τους στρατηγικούς μας εταίρους και με τους πολίτες. Αυτό συμβαίνει επειδή για μένα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα του κράτους και των πολιτών» δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να δικαιολογήσει… τα αδικαιολόγητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This